Reinvent your business
Image default
Business

Animatie laten maken? Dat doe je in Eindhoven

Animatie laten maken? Dat doe je in Eindhoven

Als je een animatie wilt laten maken om je bedrijf te promoten of om je beleid uit te leggen, ben je bij Donker Media in Eindhoven (Strijp) aan het juiste adres. Dit animatiebureau heeft alles in huis om een animatie video te maken die past bij je organisatie, je doelen, je product en natuurlijk je doelgroep. Bij Donker Media werken professionals uit diverse disciplines nauw samen met elkaar én met de klant om maatwerk te leveren. Standaard-templates, daarin geloven ze niet bij Donker Media.

Animatie op maat maken

Elke opdracht is uniek. Een animatie video maken is één ding, maar een animatie video maken die het gewenste effect heeft gaat een paar stappen verder. Soms wil je een uitleganimatie (explanimation) in 2D. Soms is een 3D animatie meer passend. En voor wéér andere situaties is een whiteboard animation misschien geschikter. En wat voor de ene doelgroep werkt, kan bij de andere doelgroep juist een reactie oproepen die totaal niet past bij het beoogde doel.

Daarom is het belangrijk om te werken met het einddoel voor ogen. De communicatie deskundigen van Donker Media beginnen dan ook altijd met een inventarisatie van doelen, wensen en eisen. Vanuit deze inventarisatie volgt de briefing, die leidend is bij alle beslissingen die gaande het productieproces van jouw animatie video genomen moeten worden. Denk hierbij aan dingen als de te gebruiken kleuren, de animatiestijl, personages en voice over. Over elk van deze keuzes wordt uitgebreid nagedacht, uiteraard in overleg met jou – de opdrachtgever.

Voor een animatie bel je Donker Media!

Nieuwsgierig hoe wij dit doen? Kom dan eens op bezoek bij onze animatie studio in Eindhoven. Zie hoe onze animatoren animaties tot leven wekken. Ontdek hoe onze MarCom-specialisten je van dienst kunnen zijn. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 040-744 02 52 of stuur ons een mailtje. Dan plannen we zo snel mogelijk een moment in. Natuurlijk zorgen we ook voor koffie en thee.

Gerelateerde artikelen

Ideaal figuur

VOIPZeker – VoIP telefonie, of toch niet?

Welke informatie vind je op een visitekaartje?