Apple refurbished: is dat betrouwbaar?

De iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6. Als je op zoek bent naar een goedkope iPhone 6S, maar geen risico wilt lopen met een tweedehands toestel, dan raden wij refurbished aan. In dit blog lees je waarom refurbished het alternatief voor nieuw is.

Zeer betrouwbare kwaliteit

Een refurbished iPhone 6S wordt bij Forza Refurbished gecontroleerd door zowel technici als door speciale robots. De toestellen worden op méér dan 50-technische aspecten gecontroleerd, zowel inhoudelijk qua software als qua hardware. Als een onderdeel niet aan de kwaliteitsstandaarden van Forza Refurbished voldoet, wordt deze vervangen door een volledig nieuwe onderdeel. In de Benelux is Forza de enige refurbished leverancier met speciale robots, dit zorgt voor een unieke hoogwaardige kwaliteitsstandaard.  

Goed voor het milieu

Naast het feit dat refurbished vele malen goedkoper is dan een nieuwe iPhone, is het ook nog eens zeer goed voor het behoud van onze planeet. Dit komt omdat eerder gebruikte toestellen een tweede leven krijgen, waardoor ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Dit zorgt er weer voor dat toestellen niet onnodig weggegooid worden. Een refurbished iPhone 6S 16GB wit is een volledig gerestaureerde tweedehands iPhone 6S.

Voor elke portemonnee een iPhone

Forza Refurbished hanteert verschillende productcondities, hierdoor worden iPhones helemaal toegankelijk. Allereerst is er de A-grade conditie, een iPhone 6S met een A-grade is vrijwel niet van nieuw te onderscheiden. Mogelijk hebben deze toestellen een enkel licht gebruikersspoor, denk hierbij aan een klein krasje of deukje. Daarnaast is er ook een budget variant, dit is de B-grade. Deze toestellen hebben enkele lichte gebruikerssporen, het voornaamste voordeel van de B-grade is dat deze toestellen nóg betaalbaarder zijn. Forza heeft voor vrijwel elke portemonnee een iPhone in het assortiment.

Als laatste

Refurbished is hét alternatief voor nieuw. Je bespaart enorm veel geld in de portemonnee en helpt ook mee aan het verdere behoud van onze planeet. Koop je een iPhone 6S bij Forza dan krijg je ook standaard twee jaar garantie en gratis accessoires meegeleverd. Toch niet tevreden over je aankoop? Dan kun je deze binnen 14 dagen na aankoop gratis aan ons retourneren. Je loopt dus geen enkel risico op het kopen van refurbished bij Forza.

https://www.forza-refurbished.be/apple-iphone/6s/