Reinvent your business
Image default
Bedrijven

Bent u een startende ondernemer? Bekijk dit bedrijfspand in Zevenaar

U bent een gemotiveerde ondernemer die onlangs is begonnen met een start-up. Het is echter fijn om hiervoor een kantoorpand te huren, echter heeft u nog niet de financiële middelen hiervoor. Dan is het huren van een ‘half kantoor’ ideaal voor u! Maak een afspraak met OC de Pelikaan om het bedrijfspand in Zevenaar te bekijken. Hier deelt u de ruimte met een andere ondernemer en betaalt hiervoor €250,- all-in per maand. Bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn erbij inbegrepen. Een goedkope en functionele oplossing! Heeft u na verloop van tijd de behoefte aan een kantoorpand voor uzelf? Dan wordt dit eenvoudig en snel geregeld.

Versterk uw netwerk tijdens het runnen van uw onderneming in dit bedrijfspand in Zevenaar

De eerste fase van het ondernemerschap is erg belangrijk. U wilt een sterk en gedegen netwerk opbouwen. Zo kunt u sparren met zakelijke relaties en zelfs potentiële klanten werven. Maar hoe pakt u dit aan? Het lijkt soms lastig om dermate sociaal bezig te zijn als ondernemer, als uw onderneming een eenmanszaak betreft. Wanneer spreekt u anderen? OC de Pelikaan bezit een bedrijfspand in Zevenaar waar u voordelig een kantoorruimte huurt. Daarnaast ontmoet u hier andere ondernemers, gewoon op de gang of tijdens een van de ‘Open Coffee-sessies’ waarbij zo’n 30 tot 40 ondernemers elkaar ontmoeten. Doet u ook snel mee?

Maak uw ondernemersdromen waar in dit bedrijfspand in Zevenaar

Bent u al enige tijd op zoek naar een ruimte waar u uw werkzaamheden op de juiste manier kan uitvoeren? Of dit nu samen is of met een team, bij het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan vindt u alles wat u als ondernemer zoekt in een kantoorruimte: een professionele sfeer, een goede ligging en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Kies ook voor een luxe kantoorruimte in Zevenaar. U maakt eenvoudig een afspraak voor een uitgebreide rondleiding door contact op te nemen met OC de Pelikaan. Aan de hand van de rondleiding worden alle mogelijkheden met u besproken. Voor u het weet begint u pas echt met ondernemen in uw nieuwe kantoor.