Het leveren van kunststof pallets en bakken volgens de beste voorwaarden

Alpac wil uw aankoopbeleving zo prettig mogelijk laten zijn. Daarom hebben wij voor uw aankoop en de levering de beste voorwaarden opgesteld. Klanten zijn verzekerd van een snelle service, want het bedrijf kan altijd leveren uit eigen voorraad. Nadat u een bestelling heeft gedaan via de webshop, kunt u in korte tijd gebruikmaken van de aangeschafte kunststof palletboxen of kunststof bak. Mocht het product onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoen, dan is het mogelijk om de bak of de pallet retour te sturen naar Alpac. Op online bestellingen zit een retourgarantie van tien dagen. Klanten hebben dus meer dan voldoende tijd om te zien of de kunststof pallets en bakken naar wens zijn.

 

Kunststof bakken en pallets geschikt voor alle sectoren

Of u nu kunststof bakken nodig heeft voor het vervoer van fragile goederen of voor het droog, donker en veilig bewaren van goederen, Alpac biedt altijd de juiste oplossing. Een voorbeeld hiervan zijn de kunststof bakken die onlangs ontwikkeld en vervaardigd zijn voor de opslag en het verzendklaar maken van veredelde zaden. Bij dit project was het van belang dat de bodem van de bak bij een minimaal eigen gewicht geen millimeter door zou buigen. Dat is de deskundige medewerkers van Alpac uiteindelijk gelukt. De klant was zeer tevreden met de kunststof bakken die voorzien waren van een deksel speciaal voor zaden. In welke branche u ook actief bent, voor kunststof pallets en bakken komt u naar Alpac.

Een breed assortiment kunststof bakken en pallets

Alpac biedt een groot assortiment aan kunststof bakken en verschillende soorten kunststof pallets. Voor welke toepassing u ook een product nodig heeft, bij Alpac zult u het vinden. Dit bedrijf vervaardigt pallets en bakken namelijk in verschillende soorten en maten. Klanten die een kunststof bak met een geperforeerde bodem, een dichte bodem of dichte wand nodig hebben, kunnen bij Alpac terecht. Ook voor speciale vleeskratten, broodkratten of een krat met een scharnierend deksel zit u goed bij dit deskundige bedrijf. Verder realiseert Alpac met grote regelmaat op maat gemaakte pallets en het bedrijf blijft bezig met het ontwikkelen van nieuwe modellen en nieuwe series kunststof bakken en pallets.