Reinvent your business
Image default
Business

Industriële salontafel rond

Wil men graag een industriële salontafel die rond is? Zo’n industriële salontafel rond kan men zeer zeker in onze collectie vinden. Daar kan men naast robuuste ronde meubels nog vele andere typen verkrijgen. Denk daarbij aan meubelstukken die combinaties zijn van metaal en hout, geheel uit hout of juist geheel uit ijzer bestaan. Wat het ook is dat men zoekt men kan bij ons ieder soort tafel krijgen die er industrieel uitziet.

Een interieur kan aangepast worden met onze producten om er een moderne en unieke uitstraling aan te geven. Al de spullen die we in onze webshop verkopen zijn overigens in een meubelfabriek in India vervaardigd waardoor de prijs lager is dan wanneer het hier geproduceerd zou worden. Een ronde industriële salontafel wordt overigens geheel met de hand gemaakt en is dus een uniek stukje handwerk.

Industrieel en rond

De industriële salontafels die er rond uitzien zijn goed te combineren met andere robuuste meubels uit ons assortiment. Zo is er een kleine ronde tafel met industrieel uiterlijk die perfect in een zithoek past. Hier passen kopjes, glazen, tijdschriften en dergelijke spullen op. De ronde vorm is overigens afkomstig van de vorm van de boomstam waar het uit is gezaagd. Doordat het ongeverfd is kan men de oorspronkelijke kleuren van het hout nog zien. Zo zijn de jaarringen van de stam erin terug te vinden waardoor dit een extra bijdrage levert aan de organische contouren van het model. Wil men dus een industrieel en rond uiterlijk voor een salontafel dan is deze te vinden in onze webwinkel. Verder kan men vele andere industriële salontafels vinden naast diegene met een ronde vorm.

Meteen een bestelling doen

Als men meteen een bestelling wil doen om een industriële salontafel die rond is te laten bezorgen dan is dat mogelijk. Men kan een industrieel meubel bij ons eenvoudig en vlug over laten komen. De service die men van ons ontvangt draagt bij aan de snelle levering van de robuuste tafel.

https://www.cedgemeubel.nl/

Gerelateerde artikelen

Rietdekkers en rietendaken

taffe, industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels, industriele eettafels op maat

Stap over van je huidige verlichting naar Zone-Atex