Reinvent your business
Image default
Business

PL LED of G24 LED

Als u de kosten probeert te drukken in deze dure tijden, is het misschien goed om te beginnen uw woning te voorzien van PL LED-verlichting. In tegenstelling tot de traditionele TL en gloeilampen zijn deze PL-LED-lampen in staat om plotselinge veranderingen in temperatuur te verwerken. Bovendien zijn ze gemaakt van materialen die in staat zijn om beter om te gaan met schokken van buiten af.

U zult merken dat deze lampen zelden vervangen moeten worden. Zoals bij elke vorm van LED-verlichting is nu de PL soort ook in staat om elektrische stroom te manipuleren, zodat de lichtbundel veel helderder is.

Maar ze gebruiken slechts een fractie van de elektriciteit die een gewone lamp nodig heeft. Zodoende gaan de lampen aanmerkelijk langer meegaan.

PL LED verlichting werd 1965 geintroduceert, maar de fabricant heeft sindsdien een aantal verbeteringen aangebracht aan hun technologie. Elk van deze lampen is opgebouwd uit een aantal licht emitterende diodes (LEDs) die elk slechts ¼ inch in diameter zijn. De plaatsing van deze in kleine clusters diodes helpt een beter gerichte ​​lichtstraal te produceren.

Een van de belangrijkste voordelen die u krijgt wanneer u deze verlichting in uw huis of zelfs in uw bedrijf instaleert, is dat ze geen tijd nodig hebben om op te warmen voordat ze beginnen met het uitstralen van licht. Vrijwel vanaf het moment dat u deze lichten aan doet zijn ze zeer helder en duidelijk.

Het is echter niet alleen een voordeel dat het licht van deze lampen veel duidelijker en helderder is, ze zijn ook verkrijgbaar in een reeks verschillende kleuren. Terwijl bij conventionele gekleurde gloeilampen is het niet de gloeidraad die de kleur bepaald, waardoor ze een bepaalde kleur uitstralen, maar het glas, dat is geïmpregneerd met een kleurstof, die het produceert.

Als het gaat om G24 LED produceren zij gekleurd licht. Dus hoewel het licht rood, blauw en groen, geel of oranje kan worden is het veel lichter in vergelijking met die welke een conventionele gekleurde gloeilamp zou opleveren. Dit zijn bv de soorten LED-lampjes die normaal gesproken worden gebruikt om kerstbomen te versieren.

Deze lichten hebben bovendien geen schadelijke componenten zodat er geen giftige stoffen kunnen vrijkomen als ze branden.

https://www.leds-depot.be/led-230v/g24-led-lampen.html

Gerelateerde artikelen

Stijlen in jouw huis

Al het nieuws binnen één druk op de knop

Bubbelen voor uw gezondheid