Zorg dat u precies weet hoe u lading kunt zekeren met een omsnoeringsband of stuwzakken

Lading zekeren is belangrijk en mag niet onderschat worden. U kunt zich niet voorstellen hoeveel ongelukken er gebeuren doordat lading niet goed gezekerd was. Dit kost niet alleen miljoenen dollars, maar ook levens. Dit is dan ook de reden waarom Cordstrap kennis- en trainingscentra opgericht. Tijdens de trainingen worden deelnemers geleerd hoe zij op de juiste manier lading moeten zekeren, bijvoorbeeld met behulp van stuwzakken en omsnoeringsband. Deelnemers krijgen tevens inzicht in relevante wet- en regelgeving omtrent transport en leren hoe zij moeten voorkomen dat producten tijdens transport gaat schuiven. Natuurlijk verandert de markt regelmatig en daarom krijgen de trainingen regelmatig een update.

Lading in containers zekeren met stuwzakken en omsnoeringsband

Schuiven van lading. Het moet te allen tijde voorkomen worden, bijvoorbeeld door ladingzekering. Lading zekeren kan bijvoorbeeld met omsnoeringsband of met stuwzakken. Deze producten zijn speciaal ontworpen om de producten tijdens het transport op hun plaats te houden. Bovendien zijn deze modulaire oplossingen snel en eenvoudig toe te passen en voldoen ze volledig aan de CTU-code. Zodoende wordt er ook veel tijd en geld bespaart, iets wat voor alle betrokken partijen, zoals producenten en leveranciers, natuurlijk zeer voordelig is.

Lading zekeren met erkende en goedgekeurde stuwzakken en omsnoeringsband

Lading verliest zijn waarde als het beschadigd raakt. Daarom is ladingzekering zo ontzettend belangrijk. De stuwzakken en omsnoeringsbanden van Cordstrap zijn erkend en goedgekeurd door toezichthoudende instanties als de Internationale Maritieme Organisatie en de Amerikaanse Spoorwegassociatie (AAR). Bovendien zijn deze producten ook ISO 9001:2008- gecertificeerd door classificatiebureau van Germanischer Lloyd. Ze voldoen tevens aan de CTU-richtlijn. Meer dan 25.000 bedrijven hebben hun lading gezekerd met deze goedgekeurde stuwzak en omsnoeringsband, telkens naar volle tevredenheid. Een veilig transport begint dus bij de lading goed zekeren.

https://www.cordstrap.com/nl/