Reinvent your business
Image default
Eten en drinken

Deze frituur aan huis zorgt voor een heus smulfestijn

De meerderheid van de mensen houdt van frietjes en lekkere frituursnacks. Deze lekkernijen zijn dan ook erg populair tijdens familie- en verjaardagsfeestjes, maar ook in de zomer zijn frietjes niet weg te denken op de verschillende festivalterreinen. Een vaste waarde in deze sector is Friet & Co. Als mobiele frituur staan zij al 15 jaar garant voor honderden geslaagde frietevents per jaar, maar ook u kunt ook een frituur aan huis laten komen. U geniet dan van heerlijke artisanaal gebakken en dagverse frietjes en een vlotte en professionele bediening. Geniet van deze excellente service van een mobiele frituur aan huis.

Ideaal voor speciale gelegenheden

Zowel particulieren als professionelen kunnen beroep doen op de service van deze specialist. Een mobiele frituur aan huis is ideaal voor tijdens speciale gelegenheden, zoals verjaardags- of personeelsfeesten. Uw gasten zullen blij zijn als ze een frietwagen de hoek om zien draaien en kunnen genieten van de lekkerste frietjes. Als u deze frietspecialist inschakelt, kunt u kiezen uit drie verschillende à volonté formules, zodat iedereen zijn buikje rond kan eten. Voor een vaste prijs komt er een frituurwagen aan huis die u twee uur lang laat genieten van de Belgische trots. Begint u al te watertanden? Reserveer dan snel een mobiele frituur voor uw volgende festiviteiten! Het enthousiaste personeel met jarenlange ervaring maakt van elke gelegenheid een groot succes.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag een mobiele frituur tot bij u aan huis laten komen? Neem dan meteen contact op met de medewerkers van Friet & Co en vraag naar de verschillende mogelijkheden. U kunt zelfs meteen een offerte aanvragen. Heeft u nog specifieke vragen over de beschikbaarheid van een mobiele frituur? Neem dan telefonisch contact op of vul het contactformulier in. U wordt zo snel mogelijk verder geholpen en komt snel te weten wanneer u een frituur aan huis kunt verwachten.