Reinvent your business
Image default
Business

Een uurwerk met geschiedenis

Een horloge is niet langer een accessoire om uitsluitend de tijd aan te geven. Met een Oris horloge heeft u een uurwerk met geschiedenis, een tijdwaarnemer met status en robuuste kwaliteit sinds 1904. Dat was het jaar waarin Oris opgericht werd door Paul Cattin en Georges Christian, twee zakenmannen die Lohner & Co overnamen, een horlogefabrikant die nét failliet gegaan was. Het was het begin van een lange traditie waarin Oris een eigen echappement zou ontwikkelen om nog nauwkeuriger te zijn en de strijd aan zou gaan met de andere Zwitserse horloges.

Een Oris horloge is een statement

In 1925 maakte Oris de eerste polshorloges. Al in 1938 bracht de horlogemaker het eerste eigen echappement op de markt én zette het nog een grote stap. De wereld van de horloges was de wereld van de man. Maar niet bij Oris. Een Oris horloge werd gemaakt door mannen en vrouwen, die gelijke kansen kregen op een baan met dezelfde voordelen. Baanbrekend voor die tijd en dé reden waarom een Oris horloge ook vandaag nog een statement is. Op dit moment is Oris vertegenwoordigd op elk vlak van het moderne horloge. Sportief, groot, gemakkelijk of bijzonder stijlvol, zoals de modellen van de Miles Davis-collectie, een hommage aan een van de meest invloedrijke muzikanten ooit.

Kiezen voor stijl, kiezen voor kwaliteit

Een Oris horloge is een investering in kwaliteit en uitstraling. De levensduur van deze modellen is langer dan gemiddeld door de keuze voor kwalitatieve en sterke materialen. De vele keurmerken en prijzen die Oris gewonnen heeft, getuigen hier eens te meer van. En voor een horloge van Oris hoeft u echt niet naar Zwitserland toe, want Oris horloges kopen in Dronten, is gewoon ook een optie. Zo wordt kiezen voor kwaliteit wel heel aantrekkelijk.