Reinvent your business
Image default
Hobby en vrije tijd

Geniet van de beste escape game

Zoek jij nog met je gezelschap naar de ideale activiteit? Dan kun je eventueel aan een escape game denken. Deze activiteit is uiterst geschikt voor personeelsuitjes, familietrips of gewoon als activiteit met je vrienden. Deze immens populaire bezigheid heeft de wereld veroverd en in België zijn er al vele verschillende ondernemingen waar je dit kunt doen. Aan de hand van verschillende puzzels en raadsels is het de bedoeling om binnen een bepaald tijdsbestek de ruimte te verlaten. Deze is op slot gedaan met een bepaalde code of oplossing die verborgen ligt in de ruimte. Er moet dus efficiënt en gecoördineerd samengewerkt worden om het spel tot een succesvol einde te brengen. Bij De Gouden Kooi krijgt u de keuze uit verschillende escape games van de beste kwaliteit.

Even in een andere realiteit

Een belangrijk aspect bij een escape game is dat je even de zorgen van de realiteit achter je laat en jezelf werkelijk in een andere wereld waant. Bij De Gouden Kooi bieden ze daarom verschillende rooms aan die telkens in een ander tijdperk of thema afspelen. Op die manier kan iedere groep zeker iets vinden wat hun aanspreekt en naar een wereld gaan die ze enkel nog kenden van hun dromen. Zo ga je bij een room op een ruimtereis en verken je een wereld die buiten de grenzen van onze planeet treedt. Bij een andere room duik je in de wereld van een meesterdetective en moet je een mysterie oplossen om de kamer te ontsnappen. Alles is zodanig goed uitgewerkt dat je inlevingsvermogen sterk geprikkeld wordt.

Boek alvast jouw ruimte

Om er zeker van te zijn dat jij met jouw gezelschap mag deelnemen aan de escape game die jij wenst, is het verstandig om ruim op voorhand al te reserveren. Omdat het tijdens sommige periodes zeer druk kan zijn, is het verstandig om dit te doen, zodat je zeker bent dat je bij aankomst mag deelnemen. Je doet dit heel makkelijk via de website van De Gouden Kooi of door contact op te nemen met hun medewerkers.

https://degoudenkooi.be/