Reinvent your business
Image default
Woning en Tuin

Lekker in bad?

Na een lange werkdag besluit je om een heerlijk bad te nemen. Je wil net het water aanzetten, wanneer je ineens ziet dat er een klein laagje water al in lijkt te staan. En het water loopt ook niet weg. Mhh, apart. Dan maar even in de douche. Vervolgens stap je uit de douche, maar staat de vloer ineens blank! Er is sprake van een flinke verstopping, hoe ga je dit nu weer oplossen?

Hoe kan het zo ver zijn gekomen? 

Het is natuurlijk niet raar dat er een verstopping in je douche of bad kan ontstaan, aangezien ze allebei regelmatig gebruikt worden. Er spoelen elke dag zeepresten en haren door deze afvoeren. Wanneer deze niet regelmatig worden verwijderd, zullen ze zich op gaan hopen. Dit zorgt voor een hardnekkige verstopping die je niet zomaar opgelost krijgt. Maak je regelmatig jouw afvoeren schoon? Dan kan de verstopping ook zijn ontstaan door een leidingbreuk of een verzakking van de riolering.

Kun je dit zelf oplossen?

Als je er de tijd voor hebt, kun je proberen om de verstopping zelf te verhelpen. Kies er dan voor om een mix van soda en heet water door de afvoer te spoelen in plaats van chemische ontstoppingsmiddelen. Deze ontstoppingsmiddelen kunnen je leidingen namelijk beschadigen, waardoor je nog verder van huis bent. De mix van soda en heet water helpt vaak alleen bij hele lichte verstoppingen, dus is het maar hopen dat het bij deze verstopping ook helpt. Wanneer dit niet het geval is, is het slim om een rioolspecialist in te schakelen.

Waar vind je een erkend rioolspecialist?

Een erkende en lokale rioolspecialist heb je helaas niet zomaar gevonden. Maar Rioolprobleem Kwijt maakt het gemakkelijk voor je! Vul je woon- of werkplaats in en je vindt direct de beste rioolspecialist uit jouw regio. Deze specialist biedt je snelle en goede service, want hij weet namelijk ook heel goed hoe naar het is om met zo’n rioolprobleem te zitten! Zo kun jij weer genieten van een heerlijk relaxerend bad!

https://rioolprobleemkwijt.be/