Reinvent your business
Image default
Business

Privé auto leasen

Prive auto leasen
Een eigen auto? Voor veel mensen is dat een behoorlijke investering. Toch is het voor iedereen mogelijk om een auto tot zijn of haar beschikking te hebben. Kies ervoor om een prive auto te leasen. Een prive auto leasen bij Xleasy zorgt ervoor dat je kunt genieten van de vrijheid van een auto, maar nooit meer betaalt dan nodig. Je betaalt een vaste prijs per maand en geniet de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt.

Een prijs, alle service
De maandelijkse prijs die je betaalt voor de auto bevat alle kosten. Dit zijn natuurlijk de lease kosten, maar ook motorrijtuigenbelasting, bandenwisseling, inzittende verzekering, WA verzekering, pechhulp en reparatiekosten. Dit kunnen normaal flinke kostenposten worden. Een prive auto leasen is daarom juist vaak een voordelige optie.

Een auto voor iedereen
Een prive auto leasen bij Xleasy is eenvoudig voor iedereen. Voor handige en voordelige kleine auto’s tot auto’s die groot genoeg zijn voor het hele gezin. De auto’s worden stuk voor stuk duidelijk beschreven en voorzien van de typerende specificaties.

Op de website van Xleasy vind je meer informatie over een prive auto leasen. Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, persoonlijk advies of het afsluiten van een lease-contract voor een auto.