Reinvent your business
Image default
Business

Slotenmaker De Lier

 

Wanneer u een slotenmaker in De Lier zoekt gaat het erom dat uw woning weer veilig gemaakt wordt. Ons 24/7 slotenmakersbedrijf heeft de vakmensen, kennis en ervaring in huis om voor sterke inbraakbeveiliging te zorgen. De slotenspecialisten uit ons team kunnen goedkoop hang- en sluitwerk plaatsen, maar ook verouderde vergrendeling vervangen en sloten die stuk zijn verwijderen.

Daarnaast geven onze goedkope slotenmakers in De Lier hulp bij buitensluiting aan mensen die voor de deur op de stoep vastzitten vanwege problemen met het slot of door het verlies van een sleutel. Onze opgeleide slotenexperts kunnen dan met hun vakkennis ervoor zorgen dat er schadevrij een voordeur of achterdeur wordt geopend. De hoofdbewoner of -bewoonster kan dan een eventuele reserve sleutel binnenshuis ophalen om die vervolgens te laten kopiëren door een vakkundig sleutelmaker.

Sterke inbraakbeveiliging

Om het ongewenste lieden moeilijk te maken kan men sterke inbraakbeveiliging laten installeren door een erkend slotenmaker uit De Lier. Deze zorgt ervoor dat alle doorgangen en toegangen voorzien zijn van moderne sluitmechanismen en zonodig van toegangscontrole technieken. Vooral particulieren zullen baat hebben bij de goedkopere soort inbraakpreventie. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van bijzetsloten. Een van de populaire varianten is het penslot dat eenvoudig te installeren valt en direct voor een extra hindernis zorgt voor de doorsnee inbreker. Een dergelijk sluitwerk kan men onder of boven het huidige cilinderslot monteren. Dit zorgt voor meer weerstand wanneer er geweld wordt toegepast om een woning binnen te dringen via de een deur.

Goedkope hulp bij buitensluiting

Soms komt het voor dat een huissleutel breekt en een stuk achterlaat in het deurslot. Een slotenmaker in De Lier kan dan de oplossing bieden. Met onze spoedservice kan deze 24 uur op een dag naar u toe komen om u uit de put te helpen. Op die wijze is het mogelijk om goedkope hulp te vragen indien er sprake is van buitensluiting. Laat snel een van onze goedkope spoed slotenmakers uit De Lier overkomen en u kunt zo weer naar binnen toe.