Reinvent your business
Image default
Telefonie

telefoon reparatie Antwerpen

Telefoon reparatie Antwerpen

Heb jij ook een ongelukje gehad en ben je op zoek naar een telefoon reparatie in Antwerpen? Laat me je vertellen wat er met mijn telefoon is gebeurt en naar welk bedrijf ik ben gegaan en hoe mijn ervaring was: Ik liep op weg naar huis en struikelde over een stoeptegel die een stuk hoger lag als de rest. Mijn telefoon viel redelijk hard op de grond en ik had schrik om hem op te rapen. Ik had namelijk al het gevoel dat ik een telefoon reparatie nodig ging hebben. Ik raapte mijn telefoon van de grond en ik zag bijna geen schade, maar als snel kwam ik er achter dat mijn scherm het niet meer deed. Ik hoorde wel berichtjes binnen komen maar zag geen beeld. Gelijk heb ik mijn telefoon opnieuw opgestart maar helaas heeft dat niet geholpen. Snel ben ik naar huis gegaan en ben ik gaan googlen naar een telefoon reparatie Antwerpen. Aangezien ik zelf ook van Antwerpen ben.

Ik heb mijn telefoon profesioneel laten repareren

De Telefoon Reparatie Winkel kwam ik als eerste tegen tijdens het zoeken en gelukkig hadden ze heel goede reviews. Ik besloot te bellen en kreeg een vriendelijke meneer aan de telefoon die me al veel kon uitleggen. Mijn telefoon reparatie in Antwerpen zou niet langer duren als 45 minuten en ik zou mijn data niet verliezen. Dat vond ik wel erg fin om te horen. Ken je je voorstellen dat je al je gegevens verliest die op je telefoon staan. Dan heb je geen leven meer. Na een goed gesprek ben ik naar deze telefoon reparatie winkel gegaan en heb ik daar mijn telefoon ter reparatie aangeboden. Ik was verbaast dat ik mocht meekijken terwijl mijn telefoon gerepareert werd. Dat gaf me wel heel veel vertrouwen.

Super tevreden met mijn telefoon reparatie in Antwerpen

Tijdens mijn telefoon reparatie in Antwerpen heb ik lekker een bakje koffie in de winkel gedronken. Zoals ik al zei mocht ik mee blijven kijken tijdens het vervangen van mijn scherm. De monteur legde me vanalles uit en dat vond ik erg interessant. Ik had namelijk nog nooit de binnenkant van mijn gsm gezien. Zo weet ik nu ook hoe ik mijn batterij het beste kan opladen en dat ik geen goedkope kabels moet gebruiken. Het was erg zonde dat mijn telefoon scherm kapot viel, maar ik ben dan wel weer blij dat ik hem bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel heb laten maken. Het is een leuk bedrijf me leuke mensen. Ik kom hier zeker terug.

 

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/telefoon-reparatie-antwerpen