Reinvent your business
Image default
Dienstverlening

Verhuur van sfeervol licht en geluid voor elke gelegenheid

We kunnen ons perfect inbeelden dat de organisatie van een groot familiefeest, personeelsfeest, congres of ander evenement best wel wat technische ondersteuning kan gebruiken. Pro Industries, gevestigd in Oud-Turnhout, kan u alvast helpen met de verhuur van licht en geluid. Hun jarenlange ervaring heeft verschillende feesten tot een echt succes gemaakt. Lees hieronder verder en kom meer te weten over deze expert in licht en geluid, zowel voor verhuur als verkoop!

Dit bedrijf heeft de beste installaties voor licht en geluid

Geen enkele gelegenheid is geslaagd zonder sfeervolle verlichting en prachtig geluid zonder ruis. De verhuur van licht en geluid, dat is de expertise van Pro Industries. Eenmalig verhuur van geluid-en lichtinstallaties komt goed uit wanneer u slechts één keer iets wil organiseren. Liever op regelmatige basis beroep doen op de verhuur van licht en geluid? Dan is het geen slecht idee om een kwaliteitsvolle installatie zelf aan te schaffen. Natuurlijk kan u rekenen op een voordelige prijs en correcte service wanneer u toch niet helemaal tevreden bent. Kleine LED-lichtjes, een professionele mengtafel, boxen of discolampjes… Pro Industries uit Oud-Turnhout maakt elk event geslaagd en zorgt voor de juiste sfeer. Kortom, voor de verhuur van licht en geluid moet u bij deze professionals zijn.

Neem een kijkje op de website

De medewerkers van Pro Industries, beschikbaar in de regio Turnhout, staan klaar om elke particulier of bedrijf te helpen met de verhuur van licht en geluid. Zij bespreken samen met u de mogelijkheden, plaatsen de installatie en halen achteraf ook alles weer op. U kan rekenen op technische bijstand wanneer er toch iets zou fout lopen tijdens het evenement. Wilt u graag meer weten over de opties in verhuur van licht en geluid? Neem alvast een kijkje op de website en neem contact op met de medewerkers van Pro Industries uit Turnhout.  

https://www.proindustries.be/home/