Reinvent your business
Image default
Particuliere dienstverlening

Voorzie uw Vaillant ketel van een vakkundig onderhoud

Een cv-installatie gaat gemiddeld zo’n 15 jaar mee. U kunt de levensduur van uw Vaillant ketel verlengen door regelmatig een onderhoud te laten uitvoeren. De ketel wordt dan grondig nagekeken en voor zover van toepassing schoongemaakt. Als er tijdig onderhoud wordt gepleegd is de kans groot dat uw cv-ketel langer meegaat dan het minimum aantal jaren dat de fabrikant aangeeft. Bovendien vergroot u de veiligheid in huis met een goed werkende ketel. Aanbevolen wordt om minimaal eens in de 2 jaar, maar liever jaarlijks, onderhoud te laten uitvoeren. Zo weet u zeker dat u altijd van heerlijke warmte kunt genieten en natuurlijk van warm water.

Minder kans op storingen

Met regelmatig Vaillant onderhoud verkleint u de kans op een storing. Storingen komen altijd op een onhandig moment. Net als u thuiskomt en het huis lekker warm wilt stoken, weigert de cv-ketel aan te slaan. U wilt gaan douchen of een bad nemen en u heeft geen warm water omdat de ketel een storing heeft. Dat is uitermate vervelend. Bovendien is de kans groot dat reparatiekosten hoger uitvallen als de ketel jarenlang geen onderhoud heeft gehad. Loop dit risico dus niet en maak jaarlijks een afspraak voor een servicebeurt.

Laat het onderhoud aan uw Vaillant ketel uitvoeren door een expert

Voor gedegen onderhoud van uw Vaillant ketel kunt u terecht bij Muysers Techniek in de regio Antwerpen. Er komt dan een ervaren vakman bij u langs om uw ketel na te kijken. Een kleine reparatie kan meteen worden uitgevoerd. Zo is de kans op een storing meteen een stuk kleiner. Natuurlijk kunt u ook bij dit bedrijf terecht als uw ketel een storing heeft. Voor dit soort spoedeisende gevallen is Muysers Techniek ook buiten de kantooruren bereikbaar. Is uw ketel aan vervanging toe? Dan kunt u een offerte aanvragen voor de plaatsing van een nieuwe ketel. Uiteraard levert het bedrijf ook warmtepompen, een duurzame vervanger van de traditionele cv-ketel.

https://www.muyserstechniek.be/