Reinvent your business
Image default
Management

Agriculture business management

Agrarisch bedrijfsbeheer

Agricultural business management programma’s leren zakelijke praktijken voor het verbeteren van de landbouw-industrie. Lees verder voor meer informatie over deze carrière gebied. Krijg de details over carrièrevooruitzichten, salaris en de opleiding die nodig is voor de werkgelegenheid.

 

Is Agricultural Business Management voor mij?

Carrière Overzicht

Agricultural business management is het gebruik van business fundamentals om de agrarische industrie en de landbouwproductie te verbeteren. Agricultural business management, ook wel agribusiness management, past zakelijke theorieën en praktijken om de agrarische industrie om de kosten te verlagen, de winst te verhogen en ervoor te zorgen dat boerderij of voedsel producten worden geteeld en effectief gedistribueerd.

 

Specialisaties

Agricultural business management is een diverse academische discipline die je kan leiden tot een breed scala aan carrière-opties, afhankelijk van je diploma niveau en vaardigheden. Afgestudeerden van agribusiness management opleidingen zoeken meestal management, marketing of finance posities in de agrarische industrie. Je zou in aanmerking kunnen komen voor functies als bedrijfsmanager, financieel analist, grondstoffenmakelaar en veemanager.

 

Met een opleiding in de agrarische bedrijfsvoering zou je kunnen werken bij de overheid, onderwijs, beheer van natuurlijke hulpbronnen of bij financiële instellingen. De privé-industrie zou een andere carrièrekeuze voor je zijn bij energie- of biobrandstofbedrijven en bedrijven die voedingsmiddelen, landbouwmachines, zaaigoed, veevoeder en bestrijdingsmiddelen verkopen. Andere banen die je zou kunnen nastreven zijn leningsofficier, agribusinessconsultant, landbouwinspecteur, manager van landbouwprogramma’s, complianceanalist, productiesupervisor, verkoopmedewerker en lobbyist.

 

Werkgelegenheidsvooruitzichten en salarisstatistieken

Het U.S. Bureau of Labor Statistics (BLS) voorspelde dat het aantal banen voor financieel analisten tussen 2012 en 2022 met 16% zou stijgen (www.bls.gov). De meeste financieel analisten verdienden tussen de $48.100 en $152.420 per jaar in mei 2013, aldus het BLS.

 

Je kunt ook aan de slag als landbouwmanager, die namens boeren, bedrijven of verhuurders toezicht houdt op de dagelijkse gang van zaken op een boerderij of landbouwterrein. Kleine landbouwbedrijven kunnen slechts één manager in dienst hebben, maar grote bedrijven kunnen meerdere managers in dienst hebben die toezicht houden op gespecialiseerde gebieden, zoals handel of marketing.

 

De BLS verklaarde dat de meeste agrarische managers verdienden tussen de $ 33.840 en $ 119.530 vanaf mei 2013. Volgens de BLS, zullen de kansen op werk voor boeren, veeboeren en andere agrarische managers naar verwachting afnemen met 19% tussen 2012 en 2022, vooral als gevolg van de stijgende kosten van het runnen van een boerderij.

 

Hoe kan ik werken in Agrarisch Bedrijfsmanagement?

Opleidingen

Een opleiding in de agrarische bedrijfsvoering zal je leren hoe je weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot productie, marketing en personeel. U vindt associate’s, bachelor’s, master’s en doctoraalprogramma’s in de landbouw business management op hogescholen en universiteiten. Sommige opleidingen in business management omvatten een nadruk op agrarische bedrijven.

 

Cursussen

Als een agrarische business management major, zou je leren om zakelijke fundamenten toe te passen, zoals marketing, management en boekhouding, om gebieden zoals voedselsystemen, biotechnologie en natural resources management. Agribusiness management programma’s omvatten meestal technologische en agrarische wetenschap cursussen, zodat u begrijpt hoe de vooruitgang daar van invloed op de landbouw-industrie. Je kunt verwachten om cursussen in de landbouw marktplaatsen, economie, prijsstelling, federale landbouwbeleid, verkoop, computers, bodembehoud, plant-en dierwetenschappen, ethiek en ondernemerschap te bestuderen.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/