Reinvent your business
Image default
Aanbiedingen

Apple en Black Friday: 2 handen op 1 buik

Je weet dat Black Friday snel nadert en Apple één van de bekendste tech merken is. Wat zou het toch leuk zijn als we nu weten wat voor soort Apple Black Friday deals je dit jaar kunt verwachten. Het kan soms al lastig zijn om de beste online Black Friday deals te vinden, maar het kan nog veel lastiger zijn als het om Apple producten gaat. Apple staat al jaren bekend om haar geheimhouding en onvoorspelbaarheid als het om prijsacties gaat. Apple is bovendien een merk dat achter haar premium reputatie staat. En om deze reden helaas niet vaak enorme kortingen op haar producten aanbiedt.

Black Friday = de beste Apple deals

Black Friday is zonder twijfel het allerpopulairste verkoopevenement van het jaar als het om elektronica producten en gadgets gaat. Dus zullen er ook absoluut allerlei Black Friday deals van Apple verschijnen. Black Friday vindt dit jaar op 25 november plaats, de dag na het Amerikaanse Thanksgiving. Het is echter niet ongebruikelijk dat er al pre-Black Friday deals in de weken voorafgaand aan dit unieke sales evenement voorbijkomen. Dit betekent dus ook dat je zeker vanaf 21 november op Apple deals moet letten. En  soms zelfs nog eerder. 

De beste Apple deals zijn vaak snel uitverkocht

In één van de drukste winkel periodes van het jaar, zullen de beste koopjes vaak snel uitverkocht zijn. Het is dus nooit te vroeg om te beginnen met preppen. Dus markeer nu direct de hele week voor vrijdag 25 november in je agenda. Heel misschien kun je dan je felbegeerde iPad, Apple Watch, Apple TV of andere Apple gadget voor belachelijk lage prijzen kopen. Of voor één van de Black Friday iPhone 13 of zelfs 14 deals gaan. 

De beste AirPods, Apple Watches en andere deals

Vooral de AirPods staan hoog bovenaan veel verlanglijstjes. De aankomende AirPods in black friday 2022  zullen hopelijk uit fijne kortingen op de oudere AirPods Pro 1e generatie bestaan. En met een beetje mazzel zal er ook voor de tweede generatie AirPods Pro een prijsverlaging gelden.

Het is daarnaast fijn om te weten dat de geliefde Apple Watches meestal ook op Black Friday afgeprijsd worden. En dat de prachtig vormgegeven MacBook Air en MacBook Pro modellen daarnaast bijna altijd voordeliger op Black Friday te krijgen zijn. Dus valt er te verwachten dat zelfs de allernieuwste M2 modellen eind november gezonde kortingen krijgen wanneer de uitverkoop gaat beginnen.

Alle gadgets die Apple aanbiedt, staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Dat superieure niveau komt helaas wel met een stevig prijskaartje. Misschien is dat de belangrijkste reden waarom zoveel shoppers elk jaar weer naar Black Friday Apple deals op zoek zijn.

Geen korting maar wel gratis Apple giftcards 

Deze deals kunnen bij sommige Apple producten trouwens ook uit het ontvangen van een giftcard bestaan. Dit zijn speciale cadeaukaarten van Apple die je tijdens een Black Friday aankoop ontvangt. Met zo’n Apple giftcard krijg je in feite korting op je volgende Apple aankoop of accessoires voor je gadget. Je kunt dit zowel in de fysieke Apple Store of online besteden.

 

De belangrijkst tip om te besparen op Apple producten is om op Black Friday startklaar te zijn. Als er een specifiek Apple artikel is waarnaar jij op zoek bent, controleer dan tijdig welke winkeliers ze waarschijnlijk voor de beste prijs aanbieden. Het internet is hier een perfecte plaats voor. We wensen je zo een fijne koopjesjacht toe!