Reinvent your business
Image default
Business

Bespaar tijd door zelf een laptop samen te stellen

Het vinden van de perfecte laptop zal niet altijd gemakkelijk zijn. Voor de diverse eigenschappen voldoen niet alle laptops aan de wensen van de consument, waarbij de zoektocht geen enkel resultaat zal opleveren.

Een laptop zelf samenstellen zal niet alleen bijdragen aan het mogelijk maken van alle gewenste eigenschappen, maar zal ook een hoop tijd besparen. Het samenstellen van hetapparaat is een gemakkelijk proces. De betreffende laptop winkel zal u stap voor stap begeleiden naar uw doel; de ideale laptop.

Naar eigen wens

Zoals eerder genoemd is de laptop volledig aan te passen naar eigen wens. Gedurende het proces kunt u aangeven welk type en welke hoeveelheid opslag u wenst. Verder kan de processor en werkgeheugenmodule aangepast worden. Via deze weg is het mogelijk een unieke laptop samen te stellen.

Besturingssysteem

Vrijwel elke laptop is voorzien van een Windows-besturingssysteem; een prettig systeem met fijne eigenschappen. Het is natuurlijk mogelijk dat een persoon streeft naar een Linux, zoals Ubuntu, Debian of Fedora. Het Linux-besturingssysteem is gratis, minder vatbaar voor virussen en een stuk stabieler ten opzichte van de Windows.

Ook is het mogelijk te kiezen voor een Dual-Boot-laptop. Deze laptops beschikken over meerdere besturingssystemen naast elkaar. Wanneer de laptop zal opstarten, verschijnt er een melding, waarbij de consument kan kiezen welk besturingssysteem hij/zij wenst. Uiteraard is ook de Dual-Boot-configuratie zonder extra kosten samen te stellen!

Koelpasta

Bij zwaar werk kan een laptop erg warm worden. Om deze situatie te voorkomen, leveren diverse fabrikanten laptops met een koelpasta. Deze pasta is voorzien van een thermische geleidbaarheid van slechts 4 W/mK. Door de laptop zelf samen te stellen, kunt u ook kiezen voor een thermische geleidbaarheid van ruim 16 W/mK of hoger!

Naast de koelpasta’s zijn er ook laptops met Liquid Metal beschikbaar. Deze extreem goede warmtegeleide zorgt voor nog lagere CPU- en GPU-temperaturen.

 

http://laptopzelfsamenstellen.nl