Reinvent your business
Image default
Business

Breaktank voor particulieren

Zoekt u een breaktank voor particulieren? In dat geval heeft u het goed getroffen. Wij bieden breaktanks voor particulieren, opdat zij thuis kunnen genieten van veilig en schoon drinkwater. Het laatste dat men wil is een verontreinigd waterleidingnetwerk dat moeilijk schoon te maken is. Met een disconnectietank is dat mogelijk. Vuil afvalwater blijft in het riool waar het hoort terwijl nieuw geloosd water wel door kan stromen om afgevoerd te worden. Op die wijze is er een handig systeem dat werkt om een huishouden veilig te houden.

De onderbreking in het waterleidingsysteem is nodig om een buffer te vormen tussen het drinkbare water en het afvalwater. Dit kan tevens wettelijk verplicht zijn conform EN1717 voor klasse 5 water. Door toevoeging van een breaktank als tussenstuk is het mogelijk om het terugstorten van vervuild water tegen te gaan. Een specialist van ons kan u meer vertellen over de werking en installatie van een breaktank.

Een breaktank in de woning

Men kan een breaktank in een woning laten installeren als particulier. Een ervaren monteur kan deze in uw huis aanleggen en ervoor zorgen dat deze correct is aangesloten op uw huidige waterleidingnet. Zo krijgt u een veilige woning op het gebied van de watervoorziening. Tevens kan men de functionaliteit van uw waterleidingnetwerk uitbreiden. Dat kan door onder andere een regenwatersysteem aan te leggen naast de breaktank. Een grijswatersysteem is ook een optie. Al met al zorgt het voor een duurzamere woning. De opties die u heeft omtrent specifieke verbouwingen kunt u navragen bij een specialist die u meer kan vertellen over de plaatsing van een hoogwaardige breaktank voor particulieren.

Overige onderdelen bekijken

Men kan de overige onderdelen online bekijken. Dus niet alleen een breaktank, maar ook de andere watersystemen die uw huis rendabeler kunnen maken. Dat kan gaan om afvalwaterputten, om waterpompen en meer. Wilt u alle soorten breaktanks zien? Neem dan een bezoekje aan onze site.