Reinvent your business
Image default
Particuliere dienstverlening

Breng structuur in de besteklade door een handige indeling voor de lade te gebruiker

Er is niets zo prettig als een opgeruimde keuken waar je alles snel kunt vinden tijdens het koken. Door al het bestek, de kruiden of ander keukengerei met een duidelijke indeling in de lade of de kasten te leggen, is jouw besteklade en de rest van je keuken altijd georganiseerd en geordend. Op deze manier weet je snel alles te vinden van het reguliere bestek én van het werkbestek. Vooral de besteklade met het werkbestek kan namelijk erg rommelig worden. De grote spatels en scheplepels zijn niet handig in te delen, waardoor chaos geen onbekende is. Dankzij de handige indelingen van Orgalux organiseer jij je lade op de manier die jij prettig vindt.  

Verschillende vakindelingen van uiteenlopende materialen – welke kies jij?

Natuurlijk heb je ruime keuze als je op zoek bent naar een indeling voor je besteklade of een andere lade. Wat dacht je bijvoorbeeld van de flexibele vakverdelers zoals Flexibele Finch, Flexibele Finley of Flexibele Freddy? Met deze indelingen kies jij zelf hoe groot je vakken moeten worden, zodat je (werk)bestek perfect past. Ben je meer op zoek naar een vaste indeling die je kunt gebruiken voor de besteklade? Kies dan voor Sally, Wendy of Steffi – prachtige indelingen voor jouw besteklade van uiteenlopende materialen. Denk aan hout, rvs en staal.

Altijd goede hulp bij Orgalux

Heb je de perfecte indeling voor jouw kruiden- of besteklade gevonden of ben je van plan om je flessen met olijfolie in een lade te zetten? Dan bestel je eenvoudig de vakverdeler op Orgalux. In een veilige betaalomgeving reken je af, zodat je altijd verzekerd bent van een beveiligde betaling. Daarnaast worden de producten gratis verzonden. Is het toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan mag je bij Orgalux binnen 30 dagen gratis retourneren. Neem ook zeker contact op met de klantenservice als je vragen hebt of advies wenst.