Reinvent your business
Image default
Vakantie

Dagreizen met het grootste gemak organiseren

Zou u graag eens met een gezelschap enkele dagreizen willen organiseren? Dan is het altijd leuk om samen in de bus onderweg te zijn. Zo houdt u de gezellige sfeer erin en hoeft niemand zich zorgen te maken over een lange rit rijden. Reken hiervoor op de diensten van De Reisvogel. Deze organisatie helpt u graag bij het verzorgen van een onvergetelijke uitstap. Met een wagenpark van 13 autocars en 20 ervaren chauffeurs ter beschikking bestaat er geen twijfel over dat zij de benodigdheden hebben voor een veilig en comfortabel transport. Reken daarom op De Reisvogel in Waregem voor een fijne reis vanuit de provincie West-Vlaanderen.

Een bedrijf met alle nodige ervaring

Het verhaal van De Reisvogel is een verhaal van ingenieus ondernemerschap. Zo begon Michel Delmonte in 1929 met het vervoeren van mensen. Hiervoor bouwde hij een vrachtwagen om tot een autobus en stelde hij zichzelf beschikbaar voor allerlei vervoersbenodigdheden. Sinds die dag brandt nog steeds dezelfde passie en werklust bij het huidige team. Zo luisteren ze allereerst naar uw wensen wanneer u dagreizen wenst te organiseren bij hen. Zij willen namelijk dat u van het optimale gemak geniet. Daarbij zijn ze gespecialiseerd in verrassingsreizen. Dan pikt een van de chauffeurs uit Waregem u op bij een locatie in West-Vlaanderen en vervolgens rijdt u naar een verrassingsbestemming. Ook voor scholen en verenigingen zijn zij de beste optie in de regio.

Neem contact op met hen

Wilt u een van uw volgende dagreizen organiseren met behulp van De Reisvogel? Dan staat er zeker een autobus bij hen klaar om u en uw gezelschap veilig en vlot naar de gewenste bestemming te brengen en na afloop veilig thuis af te zetten. Daarnaast helpen ze ook graag wanneer u meerdaagse reizen gaat organiseren. Maak gebruik van deze uitstekende service en wees zeker van een onvergetelijke uitstap.

https://www.reisvogel.be/