Reinvent your business
Image default
Zakelijke dienstverlening

De organisatie van de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen in vertrouwde handen

Heb je een eigen bedrijf en ben je bang dat je iets over het hoofd ziet bij het indienen van je belastingaangiftes, of vind je gewoon dat hier te veel tijd gaat inzitten? Schakel dan een ervaren boekhoudkantoor in voor het verzorgen en onderhouden van je fiscaliteit. Bij EBS Finance West kunnen bedrijven uit heel Vlaanderen terecht voor professionele financiële begeleiding. Het kantoor zelf is gevestigd in Kortrijk, maar afstand hoeft absoluut geen bezwaar te zijn omdat de administratie digitaal wordt geregeld. Heb je als bedrijf dus hulp nodig bij het organiseren van de fiscaliteit in Antwerpen, of misschien in Gent? Aarzel dan niet om contact op te nemen met dit betrouwbaar boekhoudkantoor.

Je administratie wordt digitaal geregeld

EBS Finance West is in 2019 opgericht door Luc Eggermont en Kenny Messiaen, nadat zij allebei veel ervaring hebben opgedaan. Zij zijn beiden een certified accountant en certified tax advisor. Luc en Kenny zijn ‘digital lovers’ die zoveel mogelijk digitaal werken. Als je deze accountants in de arm neemt zal de fiscaliteit in Antwerpen georganiseerd worden in digitaal systeem. Omdat alles in dit systeem in de cloud bij elkaar staat, zal het niet nodig zijn om naar het kantoor in Kortrijk af te reizen om documenten af te geven.

Voorzie de begeleiding die jouw bedrijf nodig heeft

Wil je de organisatie van de fiscaliteit van je onderneming in Antwerpen helemaal uit handen geven, of heb je gewoon wat advies over fiscale zaken nodig? Bij EBS Finance West bepaal jezelf wat voor soort begeleiding je ontvangt. Als je met vragen of onduidelijkheden zit, zullen de accountants deze vlot voor je ophelderen. In de toekomst zal je niet meer met de handen in het haar zitten als je de aangifte voor de vennootschapsbelasting moet indienen. In plaats daarvan kan je je concentreren op je eigen bedrijf.

https://ebsfinancewest.be/