Reinvent your business
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontvang juridisch advies voor uw zaak van een advocaat ondernemingsrecht

Wanneer u een onderneming leidt, moet u heel wat zaken regelen. Van het dagelijkse beheer van uw organisatie tot het aanwerven en opleiden van personeel. Tijdens als die werkzaamheden krijgt u ongetwijfeld regelmatig te maken met juridische vragen waarop u niet altijd het antwoord weet. Gelukkig staat een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven altijd voor u klaar. Dit kantoor biedt juridisch advies en ondersteuning aan zakelijke en institutionele cliënten, alsook aan particulieren. Heeft u dus vragen over een gerechtelijke reorganisatie, een handelsgeschil of intellectueel eigendom? Dan kunt u rekenen op een deskundige advocaat ondernemingsrecht.

Advies over al uw ondernemingsgerechtelijke vragen

Misschien draait alles goed binnen uw onderneming en wenst u advies te winnen over de potentiële overname van een ander bedrijf? Of heeft u te maken met onbetaalde schulden en wenst u de procedure gerechtelijke reorganisatie op te starten? Wat uw situatie ook is, een advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven staat u bij. Het kantoor heeft een ruime ervaring met ondernemingsgerechtelijke vraagstukken van allerlei aard binnen het vakdomein. Van vragen over vennootschappen tot arbitragerecht en geschillen, u heeft steeds een aanspreekpunt voor al uw vragen en om uw belangen inzake ondernemingsrecht deskundig te verdedigen.

Reken op een ervaren advocaat in Antwerpen of Brussel

Wilt u beroep doen op een advocaat ondernemingsrecht voor een gerechtelijke reorganisatie om uw schulden af te lossen? Wilt u advies inwinnen van een ervaren advocaat omtrent oneerlijke concurrentie of bestuurdersaansprakelijkheid? Dan kunt u zowel in Antwerpen als Brussel terecht bij Caluwaerts Uytterhoeven. Dit kantoor is al sinds 2001 de partner bij uitstek voor nationale en internationale bedrijven, ondernemingen en overheidsinstellingen. Op de website van Caluwaerts Uytterhoeven vindt u meer informatie over de vakdomeinen en dienstverlening van de advocaten.