Reinvent your business
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak komaf met ongedierte dankzij professionele ongediertebestrijding

Er is niets minder leuk dan te moeten vaststellen dat je met ongedierte te maken hebt in je bedrijf. Het is niet alleen onhygiënisch, maar schrikt ook klanten af. Bovendien verspreidt ongedierte zich al heel snel; vandaag zie je een rat, morgen al tien. Daarom is het belangrijk om dit zo snel mogelijk aan te pakken. Hiervoor doe je het beste beroep op een professional, die veilig en doeltreffend te werk gaat. Laat daarom je professionele ongediertebestrijding uitvoeren door de experts van Valor Services Group. De Valoristen hebben al menig bedrijf geholpen om ongedierte te voorkomen en uit te roeien.

Ongediertebestrijding van verschillende soorten ongedierte

Er zijn heel wat soorten ongedierte waar je als bedrijf in België te maken mee kunt krijgen. Denk hierbij aan bekende soorten als ratten, muizen en kakkerlakken, maar ook minder bekende soorten als fruitvliegen, wespen en steekmuggen. Valor Services Group voert ongediertebestrijding uit voor al deze diersoorten en nog meer. Het bedrijf gaat daarbij doelgericht te werk met een plan van aanpak en een onderhoudsplan dat zich richt op de preventie van ongedierte. Zo weet je zeker dat je kiest voor een doeltreffende ongediertebestrijding van een expert. Valor Services Group werkt daarbij bovendien volgens de HACCP-normen, net zoals ze doen bij bijvoorbeeld het reinigen van damkappen in de horeca; een andere dienst die ze verlenen.

Doe beroep op een professionele schoonmaakservice

Naast ongediertebestrijding verleent Valor Services Group nog andere facilitaire diensten aan bedrijven. Ook behoort ook het reinigen van grootkeukens en damkappen tot de mogelijkheden, net als de dieptereiniging van bedrijfssanitair en reiniging van ventilatiesystemen. Meer informatie over ongediertebestrijding, reinigen van dampkappen en andere professionele schoonmaakservices voor je zaak van dit bedrijf vind je terug op hun website. Via dit kanaal vraag je ook eenvoudig een offerte aan voor de gewenste werkzaamheden.