Reinvent your business
Image default
Business

De QR code

Printers hoeven niet meer zo duur te zijn. Vroeger was dat wel anders, toen koste het je een vermogen. De eerste printers werden ook niet zo snel door de gewone burger gebruikt. Tegenwoordig kan iedereen die dat zelf zou willen een 3D printer aanschaffen. Met een 3D-printer zijn 3D-objecten te maken. Helaas kun je (nog) niet alles printen met een dezelfde printer. Hiervoor zullen vaak nog steeds verschillende printers voor moeten worden gebruikt. Het is daarom niet gek om verschillende opdrachten uit te besteden, omdat het het aanschaffen van de juiste printer het gewoon niet waard is.

 

De continuous inkjet printer is speciaal ontwikkelt om op een snelle en efficiënte manier grafische en niet grafische codes te printen. Deze printer kan inbegrepen zijn met een QR code printer, maar dat is niet altijd het geval. De QR code is een grafische code die ontstaan is uit de barcode, in het Nederlands de streepjes code. De streepjes code heeft voor ontzettend veel minder administratie gezorgd. Je hoeft slechts het gewenste product te scannen en dan kun je verder. De codes bewaren informatie voor de scanner. De QR code gaat nog iets verder en kan nog flink meer informatie opslaan. Hier door is de QR code erg in de smaak gevallen bij marketeers. Met het leveren van de code kunnen zij op een compacte manier veel informatie verplaatsen. Dit had niet gekund zonder de smartphone. Door middel van de smartphone kan de gebruiker de QR code scannen waardoor hij of zij bijvoorbeeld direct door gestuurd word naar een website. Helaas moet hiervoor wel een speciale printer voor worden gebruikt.

 

Een continuous injekt printer kan 2.400 karakters per seconde printen. Het kan barcodes, logo’s en 2d-codes printen. De bediening wordt je niet moeilijk gemaakt. Er is een grafische bedieningsinterface en is meertalig. Daarnaast kan de gebruiker zijn eigen profiel instellen.

http://www.kba-metronic.com/nl/