Reinvent your business
Image default
Business

Energie zuinige zwembad lamellen

Een achtertuin of voortuin met een zwembad is pas compleet wanneer u hiervoor lamellenafdekkingen gebruikt. Een zwembad moet namelijk goed onderhouden worden. Dit kost veel tijd en moeite. Het kan veel energie besparen om een lamellen afdekking te plaatsen voor uw zwembad. Niet alleen houd het het water schoon, maar houd het het water ook warmer.

 

Een lamellenafdekking heeft vele voordelen en slechts enkele tot geen nadelen. Het plaatsen van de lamellenafdekking gaat met weinig moeite als u kiest voor het goedkope systeem het opbouwsysteem. Hiervoor zal het zwembad niet hoeven lijden. Er zullen geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen gedaan worden aan het bestaande zwembad. Dit zorgt ervoor dat het goedkopere systeem ook bijna overal toepasbaar is. Een nadeel hiervan is dat het meer opvalt dan de andere lamellenafdekkingen. Aan het eind van het zwembad bevind zit namelijk een opvallende bak. Het opbouwsysteem is daarom wel duidelijk aanwezig en veel mensen vinden dat vaak niet kunnen passen bij de sfeer en het ontwerp van hun achtertuin. Daarnaast moet er rekening mee gehouden worden dat het opbouw systeem voorzien moet zijn van stroom. Deze moet onder de grond gelegd worden wat ook het ontwerp van de achtertuin kan beïnvloeden.

 

U heeft daarom ook andere opties. Een voorbeeld hiervan zijn de solar lamellen. Het Easy Cover systeem is voorzien van solar panelen waardoor gelijk de voorziening van stroom geen probleem meer is. Er zal ondergronds geen bedrading aangelegd hoeven worden, de Easy Cover regelt zijn eigen stroom. Solar panelen maken het daarom ontzetten milieu vriendelijk. De Easy Cover is met zijn solar lamellen een minder obstakel dan het opbouw systeem. Het zal de achtertuin minder negatief beïnvloeden met zijn ontwerp en aanwezigheid. Daarnaast kost het minder moeite om het te instaleren. 

 

Deze zwembad lamellen zijn van zichzelf van hoge kwaliteit en kunnen veel verdragen, maar in geval van stormschade zijn er geen kosten gebonden aan de reparatie van uw zwembad lamellen. Stormschade lamellen wordt vergoed door de verzekering. Dit wordt geregeld vanuit de onderneming, u hoeft hier zelf geen moeite voor te doen.

http://www.lamellenafdekkingen.nl/