Reinvent your business
Image default
Business

Onzekerheden over het uiterlijk

Onzekerheid dit komt veel voor bij mensen. En dan vooral de vrouwen die er last van hebben. Ze zijn teveel met zichzelf bezig en zien alleen maar de mindere kanten van hunzelf. Raar eigenlijk want als iemand anders erna zal kijken zijn dat juist punten die minder opvallen. Zelf kijk je heel anders naar jezelf dan andere mensen dat doen. En dat is natuurlijk jammer aangezien je het aan de buitenkant wel gaat zien. Je kan aan veel mensen zien of ze onzeker zijn of niet. Ook vinden mensen de uitstraling niet mooi, ze hebben een lelijke lach, tanden zijn niet mooi en ga zo maar door. Natuurlijk is het uiterlijk niet het aller belangrijkste, want als je van binnen straalt zien andere mensen dat ook. En de meeste mensen vinden dat toch mooier en belangrijker.

Maar aan de ene kant is het logisch dat er veel mensen onzeker zijn. Je wordt zoveel blootgesteld aan het perfecte lichaam, tv, Photoshop enz. Kijk bijvoorbeeld in een tijdschrift, hier zie je veel alleen maar perfecte vrouwen die waarschijnlijk erg gefotoshopt zijn, in ieder geval erg veel make-up. En dat is niet hoe de echte wereld eruit ziet.

Als er echt iets waar je je aan blijft storen dan is er altijd nog een oplossing om een kleine ingreep te doen. Bijvoorbeeld de lippen laten opvullen door middel van botox. De lippen zijn de belangrijkste blikvangers van het gezicht, en vallen dus direct op. Dit zijn kleine behandelingen waar je nauwelijks last van krijgt en wat ook niet heel erg opvalt. Je krijgt mooie natuurlijke lippen. Veel mensen assessoren botox met nep en gemaakt, maar dat hoeft helemaal niet. Je moet het natuurlijk niet vergelijken met bekende mensen uit bijvoorbeeld Amerika, want die draaien helemaal door omdat ze toch niet weten wat ze met het geld moeten. Je kunt altijd even overleggen met een cosmetisch arts.

 

http://www.injectableklinieken.nl