Reinvent your business
Image default
Business

De Wit Hekwerken voor verschillende soorten hekken

Bij De Wit Hekwerken en andere grote hekwerkleveranciers zijn vaak veel verschillende soorten hekwerken te krijgen. Er kan gekozen worden voor het uiterlijk of juist voor de functie van het hekwerk. Bij De Wit Hekwerken zijn er verschillende soorten hekwerken met allemaal hun eigen voordelen en nadelen. Alles over verschillende soorten hekwerken lees je hier.

 

Sierhekwerk of gaashekwerk

Rondom tuinen en erven van particulieren worden doorgaans sierhekwerken gebruikt. Sierhekwerk wordt bij de betere aanbieders op maat gemaakt is verkrijgbaar in zo’n beetje alle RAL-kleuren. Doordat het sierhekwerk op maat kan worden gemaakt met verschillende details kan je een heel uniek hekwerk creëren. Sierhekwerk heeft meerdere voordelen zoals het op maat verkrijgbaar zijn en het geeft een unieke een mooie uitstraling. Gaashekwerk wordt vaak gebruikt rondom speeltuinen en bedrijven. Dit is een van de goedkoopste soorten hekwerken.

 

Hekwerk voor privé of zakelijke terreinen

De vraag naar hekwerken kan explosief stijgen in bepaalde gebieden of wijken als er een toename is van het aantal inbraken. Wanneer een woning of terrein is afgerasterd door middel van een hek voelen mensen zich veiliger. Daarnaast bieden sommige hekken niet alleen extra veiligheid maar verbetert ook de uitstraling van de woning of het terrein. Een ouder en monumentaal pand krijgt vaak een nog authentiekere uitstraling wanneer er een bijpassend statig hek en sierlijke poort staat. Sommige bedrijven stralen meer professionaliteit uit als er een omheining om het pand zit.

 

Functionele en decoratieve hekwerken

De functionele hekwerken vind je doorgaans terug bij bedrijfspanden. Door deze te combineren met camerasystemen en een toegangspoort of slagboom wordt de veiligheid verhoogd en worden inbrekers buiten gehouden. Wanneer je als privé een groot terrein hebt kan je er ook voor kiezen om een functioneel hekwerk te plaatsen om ongewenste bezoekers buiten te houden. Doorgaans worden spijlenhekken en staafmathekwerken hiervoor gebruikt.

 

Als je toch liever een decoratief hekwerk wil, kan je het beste gaan voor sierhekwerk. Dit type hekwerk is vaak helemaal te personaliseren en kan je zelf kiezen of je voor een klassieke of moderne uitstraling gaat. Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak!