Reinvent your business
Image default
Aanbiedingen

Dit heb jij nodig om op een professionele manier pakketjes te versturen!

Bij het verzenden van pakketjes is het essentieel dat je het pakketje op een nette en professionele manier naar de klant stuurt. Maar waar moet je allemaal aan denken bij het versturen van jouw pakketje? Bij Rotimshop zijn verschillende producten te koop waarmee je jouw pakketje op een mooie en verzorgde manier kunt versturen. Hier zijn enkele van deze producten op een rijtje.

 

1. Zijdevloeipapier

Zijdevloeipapier is beschikbaar in verschillende kleuren en maten, en het is zelfs mogelijk om zijdevloeipapier te laten bedrukken met je eigen logo. Je kunt zijdevloeipapier gebruiken bij het inpakken van de producten, nog voordat je ze in een verzenddoos plaatst. Op die manier krijgen klanten bij het uitpakken van hun pakketje een extra leuke verrassing.

 

2. Stickers

Tijdens het inpakken van je product in zijdevloeipapier is het leuk om deze te sluiten met een mooie sticker die perfect past bij de stijl van het zijdevloeipapier. Je kunt de sticker ook gebruiken om de verzenddoos waarin je het product verpakt, te sluiten. Op die manier voeg je een vrolijke touch toe aan het pakketje en weet je zeker dat het goed gesloten is.

 

3. Verzenddoos

Nadat je jouw product hebt ingepakt in zijdevloeipapier en hebt gesloten met een sticker, plaats je het product in een verzenddoos. Verzenddozen zijn beschikbaar in verschillende maten om ervoor te zorgen dat jouw pakketje goed in de doos past. Er zijn zelfs brievenbusdozen voor kleine pakketjes. Zo verstuur je ook nog eens milieuvriendelijker!

 

4. Verzendzak

Naast verzenddozen zijn er ook verzendzakken beschikbaar. Verzendzakken kunnen zowel van plastic als van papier gemaakt zijn en zijn verkrijgbaar in veel leuke patronen en kleuren om je pakketje nog vrolijker te maken. Bovendien is het verzenden van je pakket in een verzendzak goedkoper dan in een verzenddoos.

 

Laten Bedrukken

Op zowel verzenddozen als verzendzakken is het mogelijk om je logo te laten bedrukken. Op die manier zien je klanten meteen van wie het pakket afkomstig is, en wordt de naamsbekendheid vergroot. Heb je nu vragen over het laten bedrukken van verzenddozen en zakken? Neem dan zeker een kijkje op Rotimshop.be, daar vind je alle informatie die je nodig hebt!

 

https://www.rotimshop.be/