Reinvent your business
Image default
Business

Dozenhal België

Dozen kunt u het beste bestellen bij de Dozenhal! Doordat we de grootste voorraad aan kartonnen dozen in België en Nederland hebben, zijn we in staat als geen ander om kartonnen dozen van de beste kwaliteit zo snel mogelijk aan onze klanten te leveren. Op wel meer dan 10.000 pallets liggen allemaal dozen opgeslagen van de Dozenhal, samen zijn het meer dan 2500 verschillende formaten die klaarliggen om zo verscheept te worden. Maar wat voor dozen zijn allemaal te krijgen bij de Dozenhal?

Nieuwe en gebruikte dozen

Hoewel we een heleboel verschillende formaten al hebben liggen voor onze klanten, kan het zo zijn dat we toch niet de dozen hebben die ze nodig hebben. In dat geval kan er zo op maat nieuwe dozen gemaakt worden, waarbij er keuze is in de hoeveelheid lagen karton en precies hoe lang, breed en hoog de dozen moeten zijn. Daarnaast liggen er ook gebruikte dozen in ons assortiment. Dit zijn dozen die al een keer gebruikt zijn, maar nog prima in staat zijn om hergebruikt te worden. Om het milieu en de portemonnee van ons klanten te besparen bieden we deze dozen aan onze klanten tegen een lagere prijs. Dat scheelt weer!

Containerdozen en tabaksdozen

Ook voor uitzonderlijke producten hebben we geschikte dozen, bijvoorbeeld wanneer ze heel groot zijn. Met containerdozen wordt het een eitje om grote producten te vervoeren, ze zijn niet alleen groter, maar ook van meerdere lagen karton gemaakt zodat ze minder makkelijk beschadigd worden. Ook voor extreem zware producten hebben we dozen die geschikt zijn voor het transport ervan. Onze tabaksdozen zijn extra stevig, en kunnen met gemak producten die een tikkeltje zwaarder wegen te vervoeren zonder dat ze kapot gaan of scheuren. 

Bedrukte dozen

Tot slot biedt de Dozenhal ook nog dozen aan die bedrukt kunnen worden. Dit kan van alles zijn, een bedrijfslogo, gewoon de naam van de organisatie of zelfs een volledige bedrukking in kleur! Bij de Dozenhal kan het allemaal. Bezoek onze website wanneer u wil informeren naar de mogelijkheden, of vraag gelijk een offerte aan!