Reinvent your business
Image default
Business

Een elektrische muggenlamp? Dé oplossing tegen muggen!

Wanneer we in de zomer vol staan met muggenbeten, gaan we allemaal massaal op zoek naar oplossingen. We zijn het immers beu om constant jeuk te hebben en te moeten krabben aan die vervelende beten. We komen vaak allerlei oplossingen tegen die dan niet blijken te helpen en waardoor we nog gefrustreerder rond lopen. Wel, wees gerust, in dit artikel worden enkel oplossingen aangereikt die effectief helpen en waardoor je komaf kan maken met jouw frustratie. Lees hieronder alles over de elektrische muggenlamp.

 

Elektrische muggenlamp

 

Een muggenlamp kopen is de eerste oplossingen die we aanreiken voor jou. Een elektrische muggenlamp kan binnen gebruikt worden en sommige soorten er van kunnen ook voor buiten dienen. Een muggenlamp is voorzien van een UV licht waar de muggen op af komen. Dit licht zit in het midden van de lamp en daarrond zit een spanningsboog bevestigd. Wanneer de muggen dus op het licht afkomen, worden zij geëlektrocuteerd door de spanningsboog. Er zijn ook andere muggenlampen zoals met een kleefplaat waar de muggen op blijven plakken of een muggenlamp met een afzuigsysteem. De muggen worden in de lamp gezogen en belanden in een bakje waar ze niet meer uit kunnen. Hier sterven ze uiteindelijk dan van uitdroging.

 

Anti mug middelen

 

Er zijn tal van anti mug en vlieg middelen die we in onze woning kunnen zetten om vliegen en muggen tegen te gaan. Denk hierbij aan de vliegen- en muggenrolletjes, die we omhoog kunnen hangen, waar de insecten dan op afkomen en blijven aanplakken. Echter toont dit natuurlijk niet zo smakelijk en proper dus dit is misschien niet het ideale idee. Veel beter is een spray die DEET bevat en die je kan aanbrengen op jouw lichaam voor je ’s avonds gaat slapen. DEET is een stof die een geur bevat waar muggen absoluut niet tegen kunnen. Hierdoor zullen ze het niet wagen om bij jou in de buurt te komen. Belangrijk is wel om een spray of zalf te gebruiken die maar 50% DEET bevat. Het is namelijk een stof die allergische reacties kunnen teweeg brengen op een gevoelige huid. Altijd oppassen dus!

 

Een muggennet

 

Naast een muggenlamp kopen dat sowieso een hele goede zet is. Kan je ook een muggennet kopen, een klamboe genoemd. Dit is een net met heel fijne gaatjes in waardoor je genoeg zuurstof krijgt, maar waar geen insecten meer door kunnen. Deze kan je boven je bed hangen, zodat jij ’s nachts kan genieten van een heerlijke nachtrust.