Reinvent your business
Image default
Business

Via AREHBO een BHV cursus volgen.

U wilt graag een BHV cursus volgen. Of uw werknemers moeten er nog een afleggen. 

Dit omdat er te weinig personeel aanwezig is dat over de juiste eigenschappen beschikt bij ongevallen. Of u wilt uw opgedane kennis opnieuw verrijken Wat de situatie in uw bedrijf ook is, een AREHBO BHV cursus is een verstandige keuze voor uw bedrijf.

 

Diverse onderdelen die aan bod komen tijdens een ARHEBO BHV cursus.

Tijdens het verlenen van Eerste hulp bij ongevallen van bijvoorbeeld het bestrijden van brand, een gebouw ontruimen of het verzorgen van een wond, Een BHV’er heeft de juiste kennis voor het soepel verlopen van de situatie. Als het nodig is om de politie, ambulance of de brandweer te verwittigen, dan weet een BHV’er dit en handelt hiernaar. Verschillende calamiteiten, van grote en kleine omvang, komen aan bod tijdens een AREHBO BHV cursus. Door goed voorbereid te zijn op ongelukkige situaties en door accuraat te handelen, worden er levens gered en wordt de schade beperkt.

 Vandaag nog een BHV cursus aanschaffen?

 

Het is belangrijk dat u zich in een veilige werkomgeving bevindt. Daarom raden wij het u aan om niet langer te wachten en zo snel mogelijk een BHV cursus voor uzelf en/of uw personeel aan te schaffen. Een AREHBO BHV cursus bestaat uit vier dagdelen. De eerste twee dagen duren van 8.30 tot 17.00 uur. 

Tijdens deze twee dagdelen komen de reanimatie en reanimatie met het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator) en andere diverse levensreddende handelingen aan bod. Tijdens de twee laatste dagdelen komen situaties als ontruiming van gebouw en terrein aan bod. Even als Brandbestrijding. Door middel van praktijkgerichte voorbeelden leert u hier het beste van. Een BHV cursus van AREHBO kan worden gehouden op uw eigen bedrijfslocatie of op de locatie van AREHBO in Ede.

Bezoek www.arehbo.nl voor meer informatie