Reinvent your business
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een kunststof palletbox van deze expert is handig in gebruik

Ieder bedrijf heeft nood aan transport- en opslagmogelijkheden. U kunt daarom terecht bij Schoeller Allibert voor een breed assortiment van standaard en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen. Een kunststof palletbox bijvoorbeeld, is ideaal om uw goederen in op te slaan en transporteren. U kunt bij deze professional terecht voor verschillende duurzame oplossingen voor opslag, transport en winkeldisplay. De producten van deze specialist die meteen uit stock leverbaar zijn, hebben direct een positieve impact op de werking van uw bedrijf. Opslag en transport was nog nooit zo makkelijk!

Ecologisch en plaatsbesparend

In vergelijking met een gebruikelijke kunststofcontainer, bespaart u met een kunststof palletbox veel ruimte. U kunt een kunststof palletbox namelijk heel eenvoudig opstapelen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw opslagruimte. De transport- en opslagmogelijkheden van deze specialist zijn daarnaast ook gemaakt van ecologische en gerecycleerde materialen. Als u deze producten koopt, denkt u ook meteen aan het milieu. Passen uw producten niet in de standaard boxen van deze expert? Dan kunt u altijd een kunststof palletbox op maat laten maken. Deze expert luistert steeds met de grootste zorg naar uw wensen en eisen en produceert zo een kunststof palletbox met de door u gewenste afmetingen. U kunt kiezen uit dichte en ventilerende boxen. Die laatste zijn uiterst geschikt om bijvoorbeeld versproducten in te transporteren. Het assortiment bestaat uit boxen in verschillende kleuren en afmetingen, u vindt hier dus zeker wat u nodig heeft!

Plaats een bestelling

Kunt u zeker een kunststof palletbox, of meerdere exemplaren, van deze expert gebruiken? Neem dan gerust contact op met de enthousiaste medewerkers van Schoeller Allibert en kom te weten wat deze specialist voor u kan betekenen. Wilt u meer weten over eventuele aanbiedingen of bent u benieuwd naar hoeveel exemplaren u kunt bestellen? Vul dan het contactformulier in. Plaats dus zeker een bestelling en ervaar het gemak van een kunststof palletbox!

https://www.schoellerallibert.be/