Reinvent your business
Image default
Particuliere dienstverlening

Fysiotherapie en manuele therapie in Roosendaal

Voor fysiotherapie en manuele therapie bent u van harte welkom bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal. Een bezoek aan de praktijk kan tal van redenen hebben. Wellicht heeft u klachten bij het bewegen van spieren of gewrichten of u heeft u tijdens uw dagelijkse leven last van verminderd functioneren, veroorzaakt door pijn aan uw gewrichten of spieren. Wat uw situatie ook is, het is tijd om hier verandering in aan te brengen. U ontvangt advies op maat en een passend behandelplan om uw klachten effectief te behandelen. Maak direct een afspraak en kom binnenkort een keer langs voor een intakgesprek.

EasyTape® & de EasyTaping Methode zijn onderdeel van fysiotherapie in Roosendaal

Een van de behandelingen waar hiervoor terechtkunt is EasyTape® & de EasyTaping Methode. asyTape® verstevigt de gewrichten, geeft pijnvermindering, verdrijft overtollige vocht bij zwelling en geeft een betere sturing van bewegingen. Pijnvermindering, een versneld herstel en makkelijker kunnen bewegen heeft veel voordelen voor zowel sporters als niet-sporters. De technieken zijn eenvoudig toepasbaar en snel te leren. Dat maakt de methode aantrekkelijk voor therapeutisch gebruik, bij sportbegeleiding maar ook voor thuisgebruik. De EasyTaping Methode bestaat uit twee onderdelen, namelijk Easy Testing en Easy Taping. Lijkt u dit wel wat? Geen gerust eens contact op met Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal.

Uw klachten komen aan bod tijdens een intakegesprek voor fysiotherapie in Roosendaal

Wanneer u voor de eerste keer langskomt bij de fysiotherapeut in Roosendaal vindt er allereerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden uw klachten besproken en wordt er gekeken wat de oorzaak hiervan is. Het behandelplan wordt vervolgens met u doorgenomen. Iedere afspraak wordt ingepland met dezelfde fysiotherapeut, tenzij de klacht beter past bij het specialisme van een van de andere therapeuten binnen de praktijk. Het doel van fysiotherapie in Roosendaal is om uw geheel van uw klachten af te helpen. Persoonlijk, maar toch professioneel, dat is waar u op kunt rekenen bij Fysiotherapie de Molenbeek. Er wordt niet met een wachtlijst gewerkt, waardoor u altijd terechtkunt bij de praktijk.