Reinvent your business
Image default
Groothandel

Grote hoeveelheden zaagsel kopen

Heeft u een eigen boerderij of heeft u een grote hoeveelheid aan zaagsel nodig? Gedizo Trading levert grote en kleine hoeveelheden zaagsel door heel Nederland en omstreken. Zaagsel is een bekende bodembedekker dat veel gebruikt wordt in de veehouderij. Zijn uw dieren bijvoorbeeld allergisch voor stof? Ook dan is zaagsel een uitermate geschikte bodembedekker. Heeft u een groot aantal aan zaagsel nodig? Wat dacht u van verpakkingen van 20 kg? Dit komt neer op zo’n 240 liter strooivolume. Handig wanneer u een eigen stal of boerderij heeft.

Waarom zaagsel bij deze specialist kopen?

Gedizo Trading is de specialist op het gebied van bodembedekking en ruwvoer. Of u nu op zoek bent naar zaagsel, vlas of lucerne, u vindt het allemaal in het uitgebreide assortiment van de specialist. En heeft u het juiste product gevonden? Dan vraagt u eenvoudig online een offerte aan. Dan zorgt de specialist ervoor dat het zaagsel dat u wilt kopen snel in huis is. Wilt u het zaagsel naar het buitenland transporteren? Gedizo Trading levert aan partners in onder andere Frankrijk, België, Duitsland, Zweden en Jordanië.

Zaagsel  of stro in alle soorten en maten kopen

Of u nu op zoek bent naar zaagsel of stro, kom langs bij Gedizo Trading. Of u nu koeien, paarden, schapen of herten houdt, zij zijn gebaat bij een berg zaagsel of hooi. U wilt toch ook enkel het beste voor uw dieren kopen? Daarom kiest u voor deze specialist. Wist u dat u ook een bigbox met zaagsel kunt kopen? Deze bestaan uit 400 tot 600 kg aan stro of zaagsel. Ideaal wanneer u een grote onderneming heeft. Weet u niet zo goed wat de beste bodembedekking voor uw stallen en dieren zijn? Neem dan contact op met de specialist. Zij vertellen u graag het antwoord.