Reinvent your business
Image default
Aanbiedingen

Hoe begin je aan je eerste rijles in Delft?

Hoe begin je aan je eerste rijles in Delft?

Wanneer je jezelf hebt ingeschreven bij een rijschool Delft is het tijd voor jouw eerste rijles, en dit kan best spannend zijn. Wellicht heb je al een proefles gehad, maar wanneer je dit niet hebt gehad dan weet je niet eens hoe de rijles eruit zal zien. Wij hebben enkele tips voor om het allemaal wat gemakkelijker te maken.

Als eerste moet je zo min mogelijk proberen om bang te zijn, er kan namelijk niets misgaan. Wanneer het je eerste rijles is verwacht jouw instructeur natuurlijk dat je fouten gaat maken en staat hij klaar om in te grijpen.

Ook moet je proberen om vragen te stellen wanneer je iets niet begrijpt, dit kan vooral moeilijk zijn wanneer je verlegen bent, maar uiteindelijk zal dit het rijden stukken makkelijker maken.

 

 

 

 

Hoe gaat jouw eerste rijles Delft eraan toe?

Je eerste rijles kan erg spannend zijn, zelfs met het gebruiken van de bovenstaande tip, dan kan het helpen om te weten wat je kunt verwachten.

Je zal de rijles altijd beginnen met een praatje, hier kun je ook altijd vragen stellen mocht je deze hebben. Hierna zal je beginnen met rijden, dit zal niks moeilijks zijn, gewoon het leren kennen van de auto.

Waarschijnlijk heb je ergens tijdens je eerste les bij Driver Company een reflectie moment waar de rijinstructeur met jou doorspreekt hoe het is gegaan en wat je eventueel beter kunt doen.

Ook tijdens het einde van de les is er nog tijd om dingen door te spreken en is er ook tijd voor jou om vragen te stellen. We zullen aan het einde uiteraard ook je leskaart invullen, zodat jij voldoende rijlessen kan volgen in Delft om je rijbewijs te halen.

https://drivercompany.nl/rijschool-delft/