Reinvent your business
Image default
Beauty en verzorging

Hoe vindt de behandeling van een borstvergroting plaats?

Naast de verscheidene keuzes die u moet maken op het gebied van het implantaat tijdens uw borstvergroting, zult u ook een keuze moeten maken welke behandelingsmethode u wil toepassen. Tijdens een intakegesprek bij kliniek Dr. Wim Danau met uw chirurg zullen deze opties goed behandeld worden en zult u ook van advies worden voorzien. Hieronder zal kort uiteengezet worden welke behandelingsmethodes er allemaal zijn, wanneer u kiest voor kliniek Dr. Wim Danau.

De borstvergrotingsbehandeling

De arts zal met u tijdens uw eerste consult tot in detail bespreken wat de voor- en nadelen van elke behandelingsmethode zijn en uw vragen beantwoorden. Voor nu voldoet het om te zeggen dat er een aantal technieken zijn om een borstvergroting met implantaten te realiseren. Indien gewenst kunt u ook altijd kiezen voor een tepelcorrectie bij uw behandeling. Bij een borstlift met implantaten wordt rekening gehouden met de plaatsing van het implantaat en met de manier van inbrengen van de prothese.

De plaats van het implantaat

Bij borstvergroting speelt de locatie van de borstprothese een belangrijke rol. U kunt het implantaat laten plaatsen onder de borstklier, wat ook wel een subglandulaire plaatsing wordt genoemd. Dit leidt tot goede resultaten, wanneer er genoeg borstklierweefsel aanwezig is. Heeft u te weinig borstklierweefsel namelijk is er een kans dat u de rand van de prothese blijft voelen en kunnen er rimpels in uw borst ontstaan. Achter de borstspier kan de prothese ook gezet worden. Dit wordt ook wel submusculair genoemd. Hierdoor wordt de prothese bedekt met de borstspier, waardoor u de rand van het implantaat minder voelt en het risico op kapselfibrose afneemt.

De manier van inbrengen

Uw borstprothesen kunnen op drie verschillende wijzen tijdens de borstvergroting ingebracht worden. Er kan een incisie gemaakt worden via het tepelhof, via de oksel of via de borstplooi. Iedere manier heeft zijn voor- en nadelen. Laat u daarom goed adviseren door uw arts van kliniek Dr. Wim Danau. De beste manier van inbrengen is namelijk ook voor iedere vrouw anders.

https://danau.be/