Reinvent your business
Image default
Business

iPhone 5s verkopen

Al jaren is iedereen er dolgelukkig mee, een iPhone 5. Jij hebt er zelf ook één maar bent er wel op uitgekeken, verkoop daarom je iPhone 5 vandaag nog. Of je nou een gloednieuwe iPhone 5 hebt of juist een gebruikte, via de vele recycle websites kun je jouw iPhone 5 gemakkelijk verkopen. Dus in plaats van je telefoon stof te laten verzamelen kun je er vandaag nog een hoop geld mee verdienen.

Waarom zou ik mijn iPhone 5 niet zelf verkopen?

Uiteraard kun je zelf proberen je iPhone 5s verkopen. Het is echter gebleken dat particulieren graag zo goedkoop mogelijk een telefoon willen kopen. Terwijl jij zo zuinig bent geweest op je iPhone 5 krijg je er soms maar een schijntje voor. Via deze recycle bedrijven niet. Via de website meld je jouw telefoon aan en geef je alle gegevens door, zoals welke schades er op zitten als dat überhaupt al van toepassing is. Je krijgt daarna een prijsopgave, dan is de keus aan jou of je de iPhone 5 verkoopt voor die prijs. Het is daarna een kwestie van je iPhone 5 in een envelop sturen, sticker erop en klaar.

Wat nou als mijn iPhone 5 schade heeft?

Dat maakt niet uit! De recycle bedrijven willen graag jouw iPhone verkopen. Zolang jij via de website aangeeft welke schades erop zitten krijg je een eerlijke prijs voor jouw telefoon. Als je de iPhone 5 hebt opgestuurd zal er naar gekeken worden of alle schades inderdaad vermeld zijn. Als alles in orde is dan zal er zo snel mogelijk geld naar je overgemaakt worden. Het klinkt allemaal heel simpel en dat is het ook echt. Vele mensen gingen je al voor en verkochten hun iPhone 5 gemakkelijk via internet. Laat je iPhone 5 niet langer stof verzamelen maar stuur deze vandaag nog op.

http://www.cashvoormobiel.eu/iphone-5s-verkopen/