Reinvent your business
Image default
Particuliere dienstverlening

Jarenlang loopplezier dankzij Meindl schoenen

Nieuwe schoenen kopen doet u niet zomaar. Zeker wanneer u complexe voeten heeft, is het belangrijk dat uw nieuwe Meindl schoenen op een professionele wijze worden aangemeten. Daarom komt u langs bij een specialist zoals In der Maur Beterlopenwinkel. Hier worden uw schoenen op een traditionele en ambachtelijke wijze aangemeten. Zo weet u zeker dat uw nieuwe schoenen als gegoten zitten en u er jarenlang plezier van heeft. Waar u deze schoenenwinkel vindt? Aan de Koningin Wilhelminaweg 497 in Utrecht. Loop van maandag tot en met zaterdag gerust eens binnen bij deze schoenenwinkel en laat u voorzien van deskundig en persoonlijk advies.

Genoeg redenen om te kiezen voor Meindl schoenen

Kiest u voor Meindl schoenen, dan kiest u voor hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Maar dat is niet alles. Zo zijn Meindl schoenen duurzaam en ecologisch verantwoord, lichtgewicht en dempend. Daarnaast zijn deze schoenen in verschillende breedtes verkrijgbaar. Dus of u nu extra smalle voeten of brede voeten heeft, Meindl schoenen passen altijd! En heeft u een speciale zool laten aanmeten voor uw voeten? Ook deze past perfect in de schoenen. Haal het voetbed eruit en leg uw eigen voetbed hierin. U bekijkt de verschillende schoenen op de website van In der Maur Beterlopenwinkel of kom langs in Utrecht.

Meindl schoenen en meer

Naast dit Duitse merk vindt u vele andere merken in de webshop van de specialist. Denk bijvoorbeeld aan Christina Capo, Berkemann, ARA, MBT en Schneider. Allemaal gerenommeerde merken die bekend staan om goede schoenen. Schoenen kopen kan een hele klus zijn. Zeker wanneer u met klachten kampt of speciale voeten heeft. De specialisten van In der Maur Beterlopenwinkel nemen de tijd voor u en gaan met u op zoek naar de perfecte schoenen. Moeten de Meindl schoenen op maat gemaakt worden of heeft u een speciale zool nodig? Het is allemaal mogelijk bij deze specialist. Parkeer uw auto gratis voor het pand en loop eens binnen.