Reinvent your business
Image default
Business

Laadpaal voor Thuis

Is het tijd voor een nieuwe laadpaal thuis? In dit artikel geven wij je tips die je helpen bij het kiezen van een geschikte laadpaal voor in huis. Wij geven je informatie over de verschillende type laadpalen, wat het verschil is tussen een online en offline laadpaal thuis en waar/hoe je een aanbieder kan vinden. Begin met lezen!

Laadpaal thuis, veel keuze

Een laadpaal voor thuis kan nog weleens een uitdaging zijn. Niet omdat er weinig keuze is, maar juist omdat je veel keuze hebt. Per automerk zijn er wel meerdere laadpalen beschikbaar. Vaak is het een kwestie van smaak welke je het mooiste vindt, maar wat wel belangrijk is dat je het onderscheidt kent tussen een laadpaal met één en twee contacdozen. Weet je niet wat het verschil is? Ga dan snel door naar de volgende alinea. 

Laadpaal met één of twee contactdozen?

Een laadpaal met één contactdoos is geschikt als er één iemand gebruik maakt van de laadpaal. Met één contactdoos kan namelijk maar één persoon per keer de auto opladen. Een laadpaal met twee contactdozen maakt het mogelijk om twee auto’s per keer op te laden. Erg handig als je partner ook elektrisch rijdt! Een nadeel van een laadpaal thuis met twee contactdozen is dat het vaak iets duurder is. Wij hopen dat dit artikel jou helpt bij het kiezen van een geschikte laadpaal voor thuis. 

http://reithpower.nl/laadpaal/thuis/