Reinvent your business
Image default
Cadeau

Leuke plekken om een houwtouw te gebruiken

Een houwtouw, ook wel lanyard genoemd, is handig voor als je sleutels, een telefoon of een pasje moet bewaren en je handen vrij wil hebben. Ook is het een opvallende manier om jouw bedrijf zichtbaar te maken bij groot publiek. Bijvoorbeeld wanneer je als bedrijf aanwezig bent op een (zakelijk) event. Wil je weten bij welke gebeurtenissen je een houwtouw kunt gebruiken? Lees dan verder.

Festival

Bij een festival is het handig dat je je handen vrij hebt zodat je soepel kunt bewegen. Daarom kan een houwtouw handig zijn. Hieraan kun je bijvoorbeeld je telefoon bewaren. Dit is niet alleen handig zodat je vrij kunt bewegen, maar zo weet je ook zeker dat je je telefoon niet kwijtraakt. Je kunt er ook een zakje aanhangen met alle festivalmuntjes. Zo heb je muntjes snel bij de hand wanneer je een drankje wil halen. Bovendien is een houwtouw bedrukken ook interessant voor bedrijven. Door houwtouwen uit te delen kun je namelijk een groot publiek bereiken.

Beurs

Houwtouwen zie je veel op een beurs. Deze zijn handig voor zowel bezoekers als voor bedrijven die aanwezig zijn op de beurs. Voor bezoekers is een houwtouw met kaarthouder handig om een toegangspasje aan te bewaren. Bovendien kun je in deze kaarthouder ook je visitekaartjes opbergen. Zo kunnen mensen duidelijk zien van welk bedrijf je bent, welke functie je hebt en wat je naam is. Voor bedrijven is een houwtouw bedrukken met naam en logo een goed idee om meer naamsbekendheid te genereren. Wanneer je een opvallende houwtouw ontwerpt, zal deze gegarandeerd in het oog springen op de beurs.

Op skivakantie

Ga je op skivakantie? Dan heb je telkens wanneer je de piste op wil een pasje nodig. Deze pas wil je constant binnen handbereik hebben. Daarom is het handig om een skipashouder aan je houwtouw te koppelen. Deze kun je veilig om je nek bewaren en je kunt ‘m binnen no-time laten zien op de piste. Bovendien kun je aan een houwtouw ook een telefoonhouder koppelen. Zo kun je tijdens het skiën toch je telefoon op een veilige manier gebruiken. Bijvoorbeeld om toffe foto’s en video’s te maken.

Voor makelaars

Geef je de sleutels van een nieuw huis aan de bewoners? Dan kun je de gloednieuwe sleutelbos hangen aan een mooie houwtouw die past bij de huisstijl van jouw makelaarskantoor. Bovendien kun je aan deze houwtouw ook een bedrukte sleutelhanger hangen met een qr-code naar het bewonersportaal. Op die manier breng je en jouw bedrijf onder de aandacht en bied je bewoners een laagdrempelige manier om de makelaar te contacteren.