Reinvent your business
Image default
Business

LG G4 hoesjes

Een telefoonhoesje? Dat komt wel.

Het is maandagochtend. Met frisse moed stap ik op de fiets. De dag begint goed: ik sliep zowaar niet door de wekker heen, vergat mijn lunch niet en als klap op de vuurpijl reed de trein op tijd. Na een uurtje stopt de trein op Utrecht Centraal. Ik stap uit en ik voel mijn LG G4 uit mijn broekzak glijden. Mijn fijne, maar vooral onmisbare smartphone ligt in verschillende onderdelen uit elkaar. Van het scherm is ook niks meer over. Met een goed telefoonhoesje was dit makkelijk te voorkomen geweest.

Grote collectie betaalbare telefoonhoesjes

Je kent het wel: je hebt een nieuwe telefoon en je weet dat je er een hoesje voor moet kopen. Je denkt dingen als ‘dat komt wel’ en je moet ’tijd vinden om een mooie uit te zoeken’. Bij Casimoda kun je dat laatste niet meer als excuus gebruiken. Onze uitgebreide collectie heeft een hoesje voor iedereen, of je nu voor een hardcase, een flipcase of liever voor een siliconen hoesje gaat. Niet alleen voor de LG G4 hebben we hoesjes, maar ook voor andere modellen van LG. Ook kun je zelf een telefoonhoesje ontwerpen bij Casimoda.

 

 

 

LG G4 telefoonhoesjes: waar voor je geld

Een LG G4 is een fijne telefoon. Mensen die deze telefoon kiezen, hebben een goede kijk op prijs-kwaliteitsverhouding. De LG G4 is luxe zonder dat hij de hoofdprijs kost. Bovendien is de batterijduur bovengemiddeld, is hij lekker compact, heeft hij supersnel 4G internet en hij ziet hij er gelikt uit. Voor een fijne telefoon als deze, wil je een telefoonhoesje met dezelfde kwaliteiten. Een LG G4 hoesje van Casimoda is functioneel en in verschillende hippe designs te krijgen. De telefoonhoesjes zijn bij Casimoda goedkoop, want wij weten als geen ander dat een telefoonhoesje niet alleen je smartphone moet beschermen, maar ook een accessoire is waar je mee gezien kan worden.

Casimoda: we love to cover your phone

Onze passie is het beschermen en personaliseren van jouw smartphone. Naast LG G4 hoesjes, verkopen we ook hippe telefoonhoesjes voor onder andere de iPhone, Samsung Galaxy modellen, Nokia en Huawei. In de sale vind je zelfs voor nog minder geld een superleuk telefoonhoesje voor je telefoon. Zo wordt het wel heel leuk om een eigen garderobe voor je smartphone aan te leggen!

https://www.casimoda.nl/lg/lg-g4-hoesjes/