Reinvent your business
Image default
Electronica en Computers

Meer printen voor minder

Hoewel steeds meer en meer documenten online worden ontvangen en verstuurd, zullen traditionele papieren nooit echt verdwijnen. Een printer is dan ook uiteraard onmisbaar op kantoor. Echter is de aanschaf van een heavy duty printer voor kleine bedrijven een hels grote investering. Daarnaast zijn inktpatronen ook nog is erg prijzig, en bij veel gebruik vliegen die er doorheen. Een voordelige en ook nog is verantwoorde manieren om te printen. Met een refurbished printer bespaart én het milieu, en een hoop geld!

Wat is refurbished?

De term refurbished houdt in dat een tweedehands apparaat weer als nieuw gemaakt is. Dat wordt gedaan door alle technische componenten van een toestel na te lopen, en kapotte onderdelen te vervangen met nieuwe. Hierdoor werkt het product gewoon als nieuw! 

Waarom refurbished?

Vaak zijn tweedehands producten nog heel degelijk, alleen zijn slechts een aantal onderdelen toe aan vervanging. Het is dan natuurlijk ontzettend zonde om een apparaat te verhuizen naar het grofvuil. Door te refurbishen wordt er een tweede, gloednieuw leven in een apparaat geblazen. Daarnaast wordt er ook garantie en service meegeleverd bij de aankoop van een refurbished apparaat, iets wat niet van toepassing is bij tweedehands producten. Doordat de goede onderdelen gewoon nog worden gebruikt, is een refurbished printer kopen een stuk duurzamer dan het aanschaffen van een nieuwe printer! Daarnaast is het niet alleen beter voor het milieu, maar ook nog is een stuk goedkoper, zonder dan ook iets van kwaliteit of service ervoor in te leveren. Genoeg reden dus om voor een refurbished printer te kiezen!

Waar koop ik refurbished printers?

Bij de webshop refurbishedPrinter worden voordelige professionele refurbished printers aangeboden, tot wel 90% goedkoper dan originele modellen! Zij beschikken over een breed aanbod van professionele printers van HP, welke inclusief garantie worden geleverd. Daarnaast verkoopt refurbishedPrinter huismerk inktcartridges van Oostenrijks fabricaat. Deze zijn van hoge kwaliteit, en zeer scherp geprijsd.