Reinvent your business
Image default
Business

Op zoek naar een baan als timmerman?

Je bent timmerman en zoekt werk. Dan is het wellicht een idee om eens bij een uitzendbureau aan te kloppen. De arbeidsmarkt is aangetrokken en er wordt bijna gevochten om geschoold personeel. Zeker in de bouw komt men mensen te kort. Wil je je nu niet direct verbinden aan één werkgever of komt het je gewoon beter uit om tijdelijk werk te zoeken dan is een technische uitzendbureau voor jou een optie. Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen, geld te verdienen en tegelijkertijd ben je vrij om op ieder gewenst moment wat anders te gaan doen. Met andere woorden: de flexibiliteit gaat twee kanten op.

Een technisch uitzendbureau kent de arbeidsmarkt

Natuurlijk kun je bij elk willekeurig uitzendbureau terecht maar wanneer je op zoek bent naar een bureau met affiniteit en volledige kennis van dit segment van de arbeidsmarkt dan ben je bij een technisch uitzendbureau goed af. Je kan op niveau met de intercedenten in gesprek gaan en je hoeft niet veel uit te leggen wanneer het om je specifieke wensen gaat. En andersom weten zij ook precies wat ze aan jou hebben. Daardoor kunnen ze je ook vragen voor bepaalde vacatures. Via een uitzendbureau kun je ook in contact komen met werkgevers waarvan je het bestaan misschien niet wist. Het verbreedt je horizon op verschillende manieren.

Snel aan de slag als timmerman?

Het technische uitzendbureau heeft momenteel een vacature timmerman. Vind je het een uitdaging om voor een uitzendbureau te werken en zie je voor jezelf kansen die deze manier van werken je geeft? Neem dan eens telefonisch contact op, reageer online of loop gewoon het bureau binnen. De intercedenten staan je graag te woord. Al snel zal duidelijk zijn wat zij voor jou kunnen betekenen en andersom! Bij een goede samenwerking hebben beide kanten voordeel.

https://www.vacaturebouw.nl