Reinvent your business
Image default
Business

Controle bij tandarts Cruquius

 

Het is erg belangrijk om twee keer per jaar periodieke controle te laten doen bij Floriande, een tandarts in Cruquius. Op deze manier kunnen grote problemen met het gebit of de mond voorkomen worden.

 

Voorkomen van problemen

Bij een periodieke controle wordt het gebit en de mond gecontroleerd op mogelijke problemen. Er zijn mensen die dit onzin vinden, omdat ze geen last hebben van het gebit. Er zijn echter gebitsproblemen die je niet opmerkt. Je merkt ze pas op als ze voor echt grote problemen zorgen. Het is echter veel moeilijker om deze problemen in een eindstadium op te lossen dan in een beginstadium. Gaatjes voel je bijvoorbeeld in het begin vaak niet zitten. Dit zorgt ervoor dat je denkt dat er niks aan de hand is en je niks aan je gebit hoeft te doen. Wanneer een gaatje snel wordt ontdekt, is hier makkelijk iets aan te doen. Een beetje boren is voor de tandarts in Cruquius vaak al genoeg. Wanneer een gaatje pas laat ontdekt wordt, is de behandeling veel groter. Soms is zelfs een wortelkanaalbehandeling nodig. Dit is zeer pijnlijk, waardoor het slim is om echt twee keer per jaar op periodieke controle te gaan bij de tandarts in Cruquius.

 

Mondhygiënist

Het is ook verstandig om je regelmatig te laten behandelen door de mondhygiënist die is aangesloten bij de tandarts in Cruquius. De mondhygiënist kan een gebit goed schoonmaken en zo de kans op problemen verkleinen. Ook kan een mondhygiënist je op mogelijke tandproblemen wijzen. Zo kunnen deze problemen extra snel aangepakt worden.

 

Orthodontie en tanden bleken

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van orthodontie bij de tandarts in Cruquius. De orthodontist van de tandartspraktijk kan ervoor zorgen dat je gebit er erg snel mooi uitziet. Zo zorgt de orthodontist ervoor dat je altijd mooi kan lachen. Ook kun je je tanden bleken bij de praktijk. De tandarts in Cruquius is zeer goed in tanden bleken, waardoor ze iedereen een mooi, wit gebit kunnen bezorgen.