Reinvent your business
Image default
Business

Bespaar tijd door de verkoop van een woning te versnellen

De huidige hypotheekrente is opmerkelijk laag. Hierdoor is het kopen van een woning erg aantrekkelijk vanwege de lage maandlasten. Dankzij de lage lasten is het ook mogelijk meer te lenen voor de aankoop van een woning.

Eén van de gevolgen van de lage hypotheekrente is een toename van de vraaglijn. Dit leidt tot een grotere vraag dan aanbod, waarbij de krapte op de woningmarkt voorlopig nog niet ten einde zal zijn.  Doordat de vraag zo hoog is, is het voor woningeigenaren aantrekkelijk de woning te verkopen. Hierbij zal de kans op een grote winst erg hoog liggen; een doel van iedere verkoper.

Huis verkopen

Een woning verkopen is niet altijd gemakkelijk. Na een waardebepaling zal het huis zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Met behulp van uitstekende foto’s, een overzichtelijke video en plattegrond en een sterke beschrijving zal het huis aangeboden worden op het online platform. Na de plaatsing zal de verkoop mogelijk op zich laten wachten. Om deze situatie te voorkomen, is het mogelijk het huis te verkopen aan Zelfwoonhuisverkopen. Deze manier biedt grote voordelen ten opzichte van de verkoop met een makelaar.

Snel woning verkopen

De verkoop met een makelaar als tussenpersoon vergt mogelijk vele geduld, doordat de woning tussen vele andere woningen aangeboden wordt. Hierbij is het de vraag of de betreffende woning voldoet aan de eisen van de koper. Bij Zelfwoonhuisverkoop zal het huis verkocht worden aan de eigenaars van dit bedrijf, waarbij een waardebepaling en bod vooraf gaat. Zodra het bod, door de verkopers, goedgekeurd wordt, is de woning direct verkocht. Zelfwoonhuisverkopen zal de verkoop aan de kopers verder regelen. Hierdoor zal de verkoper geen verdere verantwoordelijkheden hebben, dat veel stress en geduld zal besparen.

http://economy.nl