Reinvent your business
Image default
Business

De leukste haartrends van 2021

Het vergde veel geduld, maar ook de tweede lockdown is vrijwel geheel achter de rug. Door maanden gedwongen binnenshuis door te brengen, leidde dit vaak tot opmerkelijke looks. Zo koos de een ervoor zelf de schaar in de lange lokken te zetten en omarmde de ander de nieuwe lockdown-look.

Gelukkig kunnen ook kappers de deuren, met een brede glimlach, weer opengooien. Ook de kapsalon in Delft zag weer licht aan het einde van de tunnel. Na een lange wachttijd kunnen zij eindelijk weer een schaar in de lokken zetten.

Lockdown-look is een trend geworden

Een kapper in Delft liet weten dat er zomaar een verandering kan komen in de korte en opgeschoren kapsels; de look die bij de mannen al jarenlang de norm is. Zo meldt hij dat de langere coupe steeds vaker terugkeert na de lockdown.

Doordat het haar lange tijd een stukje langer was dan normaal, kwamen de mannen tot nieuwe inzichten. Zo bleken zij in te zien dat langer haar, zoals Brad Pitt en de Beatles, ook mooi kan zijn. Echt lang, met in het bijzonder tot over de schouders, zal nog even op zich laten wachten.

Trends van 2021

Vrouwen zien echter weer de kans een volledig nieuwe look te introduceren. Hierdoor zijn er enkele coupes teruggekeerd die lange tijd niet meer te zien waren. Van de mooiste krullen met microbangs tot een middenscheiding met een split-dye. Deze lente zal ons de jaren ’90 laten herbeleven!

Bobkapsel

De bob heeft opnieuw een plek bemachtigd in de lijst van trends. Ongeacht de structuur en kleur van het haar, een bob valt altijd goed in de smaak. Bovendien is een bob helemaal eigen te maken door de toevoeging van  een balayage of highlights.

Curtainbangs

Voor de Pinterest-lovers onder ons; de curtainbangs zullen jullie vast wel herkennen van term. Deze look laat het haar als een soort gordijntje om het gezicht vallen. Deze vintage look zal deze lente een nieuw leven ingeblazen worden. Ook in combinatie met een gekleurde boblijn, een bos krullen of een split-dye is de bob geweldig!

Split-dye

De middenscheiding is al jaren een trend, waarbij de trend bij jong als oud wordt toegepast. De jongere generatie speelt nog graag met iets extra’s, waarbij de middenscheiding wordt gecombineerd met een split-dye. Hierbij zal er slechts één kant vanaf de middenscheiding gekleurd worden.

http://onekappers.nl