Reinvent your business
Image default
Business

Tegels

Iedere tijdperiode heeft iets kenmerkendst dat het onderscheid van de andere periodes. Als je een huis van de jaren 60 ziet of jaren 80 herken je het gelijk. Het zag er van binnen namelijk heel anders uit dan nu. Wat voor onze tijd typerend is zijn tegels. De meeste moderne huizen hebben vloeren van tegels en de muren in keuken zijn van tegel. In de badkamer ligt op de vloer tegels en op de muren zijn er ook tegels.

Tegels en moderne levensstijl gaan samen omdat iedereen druk bezig is. Beide partners werken tegenwoordig ook en moeten de huishoudelijke taken dus delen. Het fijne van tegels is dat ze makkelijk schoon te maken zijn. Tegels trekken ook geen vuil aan en er blijft niks in hangen door de gladde oppervlakte. Dit bespaart dus al een hoop werk in het huishouden.

Even met de dweil over de vloer gaan en het is weer schoon of even met een doekje over de muren. Het is niet meer van uren grondig stofzuigen, want met een dweil word het al schoon. In de meeste huizen zul je nu dan ook laminaat of tegels tegenkomen. Tapijt en vloerbedekking van stof komt haast niet voor.

tegels.com/

nelemans.nl/

fliesenxl.com/nl/

Voor meer informatie en inspiratie kun je de bovenstaande websites bezoeken. Het is ook mogelijk om op de bovenstaande websites gelijk tegels te kopen. Dit kun je dan later zelf ophalen of gewoon thuis laten bezorgen.