Reinvent your business
Image default
Business

Tips voor een mooirere huid

Naarmate de tijd verstrijkt en we ouder worden treed er ook huidveroudering op. Dit kan je niet tegen gaan, iedere huid wordt ouder. Je kan er wel voor zorgen dat je pas de kenmerken later gaat zien. Onderstaand een aantal tips om de huidveroudering een stukje op te schuiven.

Het is allereerst van belang dat je genoeg slaapt. Het beste kan je tijdens het slapen op je rug slapen. Dit voorkomt dat de stof van de kussens lijnen in je gezicht gaan vormen. Tijdens de slaap heeft je huid en je lichaam dus ook de tijd om alles te herstellen. Slaap je te weinig dan komt je lichaam niet klaar met alle klusjes die zij als het ware moeten doen.

Het is algemeen bekend dat we genoeg moeten drinken op een dag, het liefste twee liter water, dat weten we ook allemaal. Maar toch lijkt het dat men zich er niet zo aan houdt. Het lijkt ook best lastig om twee liter water op een dag te drinken. Toch kan het een groot verschil geven. De doorbloeding van je huid en het afvoeren van afvalstoffen komt en staat met het drinken van veel water.

Het is ook erg van belang dat je je huid beschermt tegen invloeden van buitenaf. De zon namelijk. Hoe lekker de zon ook kan zijn, het heeft wel slechte invloed op je huid. Te veel zon kan je huid namelijk best erg aantasten. Het beschermen van de huid in de winter tegen de zon is zelfs belangrijk, helaas doen nog maar weinig mensen dat. Maar gelukkig zijn er vele goede dagcrèmes met een goede SPF er in die tegelijk je huid verzorgen, de rimpels tegen gaan en beschermen tegen de zon. Door de blootstelling aan het UV ligt dat de zon afgeeft, ontstaan er radicalen die de huid kunnen aantasten, daarom is het ook van belang dat je genoeg antioxidanten binnen krijgt zodat dit bestreden kan worden. Tegen de zon kan ook altijd het beste een zonnebril gedragen worden. Dit voorkomt dat je gaat fronsen om tegen de zon in te kijken. Hoe vaker je huid in de houding van de rimpel is, hoe sneller de rimpel ontstaat.

Je kan dan als volgende zeggen dat je met heel veel lachen ook rimpels krijgt. Dat klopt, helaas wel ja. Maar als je je huid op een goede manier verzorgt, veel water drinkt, goede dagcrèmes gebruikt en je ook nog eens regelmatig beweegt, moet dat lachen niet heel veel uitmaken.

Op een bepaalde leeftijd helpen deze trucks natuurlijk helaas niet meer, maar het kan zijn dat je toch nog je strakke gezichtje wil behouden. Wat je dan kan overwegen is een klein beetje botox kraaienpootjes of botox injecties elders in het gezicht laten zetten.

http://faceland.nl/